“Isteri curang sebab suami”, wanita buat pengakuan tak puas buat hubungan intim dengan suami, terpaksa cari lelaki lain untuk puaskan nafsu

“Isteri curang sebab suami”, wanita buat pengakuan tak puas buat hubungan intim dengan suami, terpaksa cari lelaki lain untuk puaskan nafsu

“Isteri curang sebab suami”, wanita buat pengakuan tak puas buat hubungan intim dengan suami, terpaksa cari lelaki lain untuk puaskan nafsu. Seorang wanita membuat pendedahan mengakui dia curang dengan suaminya kerana tidak puas dengan hubungan intim di antara mereka.

Menerusi video tular di TikTok, wanita yang hanya dikenali sebagai Wawa berkata dia sangat teruja dan gembira pada awal perkahwinan kerana hubungan yang sudah halal.

Namun, katanya makin lama hubungan intim bersama suami makin tidak seronok malah lelaki itu juga sering menolak kerana penat.

"Isteri curang sebab suami", wanita buat pengakuan tak puas buat hubungan intim dengan suami, terpaksa cari lelaki lain untuk puaskan nafsu

Saya pun ada keinginan macam perempuan lain. Kadang kadang bila kita tinggal sorang tu, nanti mestilah rasa sang*p kan, betul tak?

Tambahnya, kerana keinginan untuk berhubungan intim yang melampau dia mula curang dan melakukan seks dengan lelaki lain.

Bukan itu sahaja, hubungan intim yang pada mulanya dilakukan saja-saja membuatkan dirinya ketagih untuk ‘makan luar’.

Sampaikan satu tahap, saya terlepas. Cari orang lain untuk puaskan keinginan nafsu saya. Saya jadi ketagih, bertukar-tukar (lelaki).
Tetapi tegas Wawa, kecurangan dan hubungan seks bersama lelaki lain itu tidak bermakna dia tidak lagi menyayanyi suaminya.

Ujarnya lagi, hubungannya bersama suami tidak berpeluang untuk diubah kerana lelaki berkenaan juga tiada usaha ke arah itu.

@gangtaktakutbini Isteri curang sebab suami tak perform ? Korang masih belum terlambat. Jangan ambil remeh perkara ni. #SelamatkanRumahTangga #ThorX #GangTakTakutBini #fyp #isteri #curang #suami #lemah ♬ Healing Song – Piano Peace

Pengakuan Wawa itu menerima pelbagai respon daripada warganet yang meninggalkan komen masing-masing pada posting video berkenaan.

Baca Lagi:
‘Tiada siapa berani keluarkan kerusi ini dari tandas walaupun mak dah meninggal dunia’
Minyak ‘free’ setahun dari Petronas yang ramai tak tahu, ini caranya
‘Mak selalu perli isteri aku mandul, bila aku terus terang yang sebenarnya aku yang mandul, mak menangis call minta ampun dekat isteri’
CATEGORIES