Wanita buka ‘mask’ nak ‘selfie’, terkejut ada lintah melekat di lubang hidung

Wanita buka ‘mask’ nak ‘selfie’, terkejut ada lintah melekat di lubang hidung

Wanita buka ‘mask’ nak ‘selfie’, terkejut ada lintah melekat di lubang hidung. Macam mana dia boleh tak perasan? Satu kejadian yang menimpa seorang wanita telah membuatkan orang ramai keliru dan tertanya-tanya bagaimana ianya boleh berlaku.

Kejadian yang dimaksudkan adalah mengenai seorang wanita yang membuka pelitup muka di wajahnya ketika mahu merakam swafoto.

Dalam satu video yang beredar di instagram @infomdr, seorang wanita mahu menanggalkan pelitup muka di wajahnya ketika mahu merakamkan gambar swafoto bersama dengan rakannya.

Wanita buka 'mask' nak 'selfie', terkejut ada lintah melekat di lubang hidung

Sebaik sahaja di menanggalkan pelitup mukanya, wanita itu terkejut besar apabila menyedari ada seekor lintah yang melekat di hidungnya!

Namun begitu, apa yang membuatkan warganet terpegun adalah reaksi wanita itu yang langsung tidak panik ketika mahu membuang lintah tersebut, malah masih sempat bergelak ketawa dengan rakannya dengan mengganggap kejadian itu melucukan.

Hal ini kerana lintah merupakan sejenis haiwan yang dianggap menggelikan oleh kebanyakkan orang dan ramai yang geli dan takut dengan lintah ini terutamanya kaum wanita.Malah seorang pengguna berkongsikan kerisauannya bahawa wanita ini berkemungkinan akan ditimpa masalah besar sekiranya lintah itu memasuki hidungnya.

Jika tidak wanita ini berkemungkinan perlu masuk ke hospital untuk mendapatkan bantuan doktor bagi mengeluarkan lintah berkenaan.

VIDEO:

@fakhrurfz♬ suara asli – Fakhrur fz

Warganet juga hairan mengapa wanita itu langsung tidak menyedari kehadiran lintah berkenaan sebelum dia menanggalkan pelitup mukanya.

Baca Lagi:
Nasib malang menimpa gadis ini selepas minta bantuan kawan ambilkan kunci kereta
Mercedes miliki 397 saman bernilai RM118,700, ini penjelasan PDRM
Duit syiling 20 sen tahun 1988 bernilai RM38,000?
CATEGORIES