Tular wanita cantik manja dengan semua haiwan, siap cium katak tapi ada 2 binatang je tak boleh

Tular wanita cantik manja dengan semua haiwan, siap cium katak tapi ada 2 binatang je tak boleh

Tular wanita cantik manja dengan semua haiwan, siap cium katak tapi ada 2 binatang je tak boleh. Bagaimanapun, hanya video itu sahaja yang menarik perh4tian apabila meraih hampir 900,000 tontonan di aplikasi TikT0k.

Malah, gadis itu turut dilihat dengan selamba ‘bermanja’ dengan beberapa binatang lain yang mengg3likan seperti lintah dan pacat.

Gara-gara video dirinya mencium seekor katak, seorang gadis dianggap terpengaruh dengan cerita dongeng.

Namun katanya, video tersebut dirakamkan secara spontan ketika ternampak haiwan amfibia itu semasa sedang berbual dengan ibunya di laman rumah, baru-baru ini.

Tular wanita cantik manja dengan semua haiwan, siap cium katak tapi ada 2 binatang je tak boleh

Gadis berkenaan yang hanya mahu dikenali sebagai Syahirah mengakui tidak berasa geli dengan katak kerana sudah biasa dengan kehidupan di kampung sejak kecil.

“Biasalah gadis kampung, tak ada yang geli. Kalau orang geli lipas dan tikus, saya anggap tu biasa saja,” katanya.

“Saya cium katak tu bukannya nak promote saya ni single. Tapi saya sudah biasa pegang katak sejak kecil, jadi tak ada pun rasa geli dengan haiwan tu.

Turut dikenali sebagai Raa dalam kalangan teman-teman, kehidupan Syahirah di Kampung Gong Mengkelih di Pasir Puteh, Kelantan turut dikelilingi beberapa haiwan ternakan.

Orang yang baik tu ramai, tapi bukan semua yang kita rasa selesa. Mungkin orang tu perfect di mata orang lain, tapi bukan pada kita

“Di rumah, keluarga saya membela kambing biri-biri. Ada kira-kira 10 ekor. Kami juga memelihara kucing, arnab dan burung termasuk burung puyuh.

Menurut anak bongsu daripada empat beradik itu, dia bagaimanapun tetap mempunyai ‘pantang’ untuk mendekati binatang tertentu.

“Kebiasaannya setiap petang selepas habis kerja, saya akan meluangkan masa bersama kambing biri-biri ini. Kesemuanya jinak dan suka bermanja,” ujarnya.

Pegang Lintah

“Saya tak suka dekati ular kerana ia berbisa. Jika ada ular yang jinak, dijadikan tarikan pelancong untuk bergambar pun saya jauhkan sebab terbayang ular tu akan membelit badan.

Gadis ini tidak berasa geli memegang lintah dan pacat.

“Selain itu, saya juga tak suka pegang ulat sampah. Bukannya geli, boleh saja nak pegang. Tapi kalau saya pegang, rasa meremang bulu roma,” tambahnya.

“Dulu saya sering bawa bekal makanan sendiri ke tempat kerja, memang jarang makan di luar. Lebih puas hati rasa masakan yang dibuat sendiri,” jelasnya.

43 1 300x200 1.jpg

Syahirah berkata, dia turut gemar memasak, malah sering membuat nasi lemak untuk rakan-rakan sekerja ketika bekerja di Kuala Lumpur sebelum bertukar kerjaya di Kota Bahru, tahun lalu.

Syahirah sudah biasa melakukan kerja-kerja kampung.

Ditanya mengenai ciri-ciri lelaki idaman, eksekutif akaun itu bagaimanapun tidak cer3wet kerana apa yang lebih penting baginya adalah kejujuran dan keserasian.

@raasyahirah Reply to @firdaus.ank.arzimi ♬ Goyang Dua Jari – Sandrina

“Orang yang baik tu ramai, tapi bukan semua yang kita rasa selesa. Mungkin orang tu perfect di mata orang lain, tapi bukan pada kita.

“Cuma satu je, saya ni insecure (tergugat) dengan lelaki yang kulitnya lagi putih daripada saya atau ber’muka jambu’. Saya lebih suka lelaki berkulit sawo matang macam pelak0n Datuk Aaron Aziz,” katanya.

“Sudah tentu saya nak cari orang yang selesa dengan saya, dan saya pun selesa dengan dia. Saya ni seorang peramah, suka bercerita.

Baca Lagi:

Sophia Albarakbah: Ini latar belakang pelakon terkenal sekarang selepas Ira Kazar

Aktivis politik sujud syukur dibebaskan pertuduhan amang seksual anak perempuan

Main pistol dalam rumah tertembak rakan sendiri, anggota polis dipenjara 2 tahun denda RM10,000

CATEGORIES