‘Sudah-sudahlah menipu di media sosial’, pelakon lelaki terkenal didakwa terkena sihir rupanya…

‘Sudah-sudahlah menipu di media sosial’, pelakon lelaki terkenal didakwa terkena sihir rupanya…

‘Sudah-sudahlah menipu di media sosial’, pelakon lelaki terkenal didakwa terkena sihir rupanya…. Meskipun dunia dah semakin canggih seiring arus kemodenan, namun tak dinafikan masih ada sesetengah individu yang menggunakan ilmu hitam untuk kepentingan diri sendiri. Malah tempoh hari, beberapa orang artis sempat berkongsi tentang keadaan diri mereka yang terkena penangan sihir sehinggakan menjejaskan kesihatan.

Canang sana sini, orang hantar benda untuk sekat rezeki

'Sudah-sudahlah menipu di media sosial', pelakon lelaki terkenal didakwa terkena sihir rupanya...

Malah ada seorang pelakon lelaki ini sempat tular apabila menceritakan keadaan dirinya yang mengalami penurunan berat badan ketara sehingga susut. Malah artis tersebut mengaku individu yang telah hantar ‘benda’ tersebut untuk menyekat rezekinya dalam industri seni. Boleh dikatakan lelaki berkenaan kelihatan semakin cengkung dan berbeza dengan penampilan.

Bukan susut sebab sihir tapi ambil barang

Walau bagaimanapun, menerusi portal Boom Malaysia pula mengatakan aktor tersebut rupanya susut bukanlah kerana buatan orang namun asbab ambil ‘barang terlarang’. Bukan itu sahaja, tingkah lakunya juga semakin tidak terkawal sehinggakan sanggup naik tangan kepada isteri sendiri dan sudah dilaporkan ke pihak berkuasa.

Banyak ditanggung isteri

Tak cukup dengan itu, anak seni tersebut juga dikatakan lebih kepada biawak hidup dan ditanggung si isteri. Namun kini, wanita berkenaan dikhabarkan sudah pun berhenti kerja ‘gomen’ dan banyak ambil review produk sahaja.

Baca Lagi:
Ini senarai penceramah terkenal ditarik balik tauliah mengajar kuliah agama di Selangor
Ustaz ditegur lelaki Rohingnya, siap beri peringatan jangan terlalu sibuk pasal pendatang
Shuib kongsi video ‘throwback’ bersama arwah Siti Sarah, sekali ini yang jadi
CATEGORIES