Jurujual kereta mengamuk bakar Lamborghini Gallardo sebab dapat komisen sikit

Jurujual kereta mengamuk bakar Lamborghini Gallardo sebab dapat komisen sikit

Jurujual kereta mengamuk bakar Lamborghini Gallardo sebab dapat komisen sikit. Kita semua mungkin pernah mengalami pertengkaran yang memanaskan emosi, tetapi seorang penjual kereta terpakai di India telah melangkah terlalu jauh dengan membakar sebuah Lamborghini Gallardo semasa pertemuan dengan penjual lain, dilaporkan oleh beberapa sumber.

Insiden ini berlaku di Pahadi Shareef, pinggir bandar Hyderabad, pada Sabtu, 13 April. Berdasarkan rakaman video yang tersebar luas di pelbagai platform media sosial, kejadian tersebut berlaku pada waktu siang.

Walau bagaimanapun, seorang lelaki yang dikenali sebagai Neeraj, pemilik Lamborghini tersebut, telah membuat aduan kepada polis tempatan berkenaan kebakaran tersebut, seperti yang dilaporkan oleh The Times of India.

Jurujual kereta mengamuk bakar Lamborghini Gallardo sebab dapat komisen sikit

Menurut keterangan Neeraj, dia berjumpa dengan seorang lelaki bernama Ahmed, yang didakwa telah membakar Lamborghini tersebut selepas pertikaian mereka mencapai tahap puncak.
Kedua-dua individu tersebut dilaporkan sebagai penjual kereta terpakai, dan mereka dikatakan bertemu untuk menyelesaikan pertikaian yang telah berlaku sebelum pertemuan tersebut.

Pihak polis memahami bahawa terdapat pertikaian antara mereka berkenaan pembahagian komisen daripada penjualan kereta sebelum ini.

Mengulas insiden tersebut, pemandu bertuah kerana terdapat ruang yang luas di sekelilingnya untuk bergerak sambil menjaga jarak keselamatan.

Dalam video tersebut, tiada sesiapa kelihatan berada berdekatan dengan kenderaan ketika ia terbakar, dan tiada kecederaan dilaporkan.

Apabila pasukan bomba tiba di tempat kejadian, kereta itu telah terbakar sepenuhnya dan tidak dapat diselamatkan. Walau bagaimanapun, lelaki yang didakwa membakar kereta tersebut masih bebas.

Baca Lagi:
Bila kerja lama dengan Cina, perangai dah macam cina, bila kerja dengan GLC 99.9% Melayu ada kejutan budaya
Wanita tergelincir ketika cat kubur, sekelip mata muka bertukar jadi putih separuh, netizen minta maaf sebab tergelak
Punca stesen minyak sesak, suami isi minyak, isteri shopping dalam kedai
CATEGORIES