“Andai anda kehilangan saya, ingatlah saya melalui video yang ada”, kata-kata akhir Cheff Burak

“Andai anda kehilangan saya, ingatlah saya melalui video yang ada”, kata-kata akhir Cheff Burak

“Andai anda kehilangan saya, ingatlah saya melalui video yang ada”, kata-kata akhir Cheff Burak. Siapa sahaja yang tldak kenal dengan seorang cheff terkenal dari Turki yang gemar ter.senyum lebar memandang kamera sambil memasak hidangan bersaiz besar iaitu CZN Burak.

CZN Burak atau nama sebenarnya Burak Ozdemir yang berusia 27 tahun ini tul4r di serata dunia sejak beberapa tahun lalu kerana keun!kan vldeo yang d!muat na!knya di rata-rata medla s0sial.

“Andai anda kehilangan saya, ingatlah saya melalui video yang ada”, kata-kata akhir Cheff Burak

Namun, baru-baru ini Burak te1ah memuat naik vldeo memaparkan dia yang sedang terbaring di atas k4til di sebuah pus4t perubatan dan dikhabarkan menghidapi tum0r otak.

@cznburak❤️❤️🤲🤲

♬ ELHAMDÜLİLLAH – 卩卂乃ㄥㄖ ☪

Andai kata anda kehilangan saya satu hari nanti, ingatlah saya me1alui vldeo-vldeo yang ada..

Leb!h menyayat hati, berat badan Burak turut sem4kin susut dan di1ihat sem4kin kurus. Wajahnya juga ke1ihatan tldak bermaya seperti di da1am vldeo-vldeo mi1iknya sebe1um ini.

@cznburak❤️❤️❤️🤲🤲🤲

♬ follow me – 💕 Дневник Мусульманки 💕

Meninjau di ru4ngan komen, rata-rata pem!nat turut mendoakan kesejahteraan tukang masak itu dan berharap agar dia segera sembuh darlpada penyakit yang dihidapnya.

Jangan cakap macam tu, in shaa Allah awak akan sembuh, dengan nama Allah. – Netizen.

“Video awak sentiasa membuatkan saya tersenyum, saya ber.harap hanya yang terbaik untuk awak,” tulis se0rang pengguna TikTok.

Baca Lagi:
Pernah belakon dalam filem P.Ramlee, tak sangka seniwati lagenda Sarimah Ahmad kini berumur 80 tahun masih kekal awet muda
Netizen sahkan satu Malaysia kena tipu Ira Kazar hamil
Senarai 7 Youtuber terkaya di dunia, pendapatan sebulan cecah USD 460 juta
CATEGORIES