Sempoi habis.. TMJ beli teh ais ikat tepi berpakaian ala-ala kampung jadi perhatian

Sempoi habis.. TMJ beli teh ais ikat tepi berpakaian ala-ala kampung jadi perhatian

Sempoi habis.. TMJ beli teh ais ikat tepi berpakaian ala-ala kampung jadi perhatian. Klip video yang menunjukkan Tunku Mahkota Johor (TMJ) Tunku Ismail Sultan Ibrahim mengenakan pakaian ringkas sambil memegang plastik teh susu ais mendapat perhatian Internet.

Netizen memuji Putera Mahkota Johor kerana sikapnya yang rendah hati, dan video yang disiarkan oleh pengguna TikTok dengan pemegang Ryzal GT86, telah mendapat lebih daripada 50,000 suka dan dikira dengan lebih daripada 1,600 komen.

Salah satu komen ibu jari adalah dari @ikhlasjuly, yang berkata: “Beliau (Tunku Ismail) mungkin (salah seorang) orang terkaya, tetapi dia boleh menjadi orang yang hina di muka bumi ini. Tabik hormat Tuanku!”

Sempoi habis.. TMJ beli teh ais ikat tepi berpakaian ala-ala kampung jadi perhatian

Komen lain dari @Leman Ampang Kolumpo: “Syukur Alhamdulillah! TMJ seorang yang mantap dan terbaik. Seorang yang bergelar Tunku Mahkota Johor bebas berjalan di kampung sambil menghirup teh susu ais di tangannya)”

Untuk @mattupai, dia berkata: Walaupun saya bukan orang Johor, saya suka gaya TMJ.”

Dan, @haniza551 berkata : Hormati TMJ.

Dalam klip video pendek itu, Tunku Ismail dilihat memegang ‘Teh Ais Bungkus’ seorang diri, tanpa pengawalnya, hanya berpakaian t-shirt biru, seluar pendek hitam dan selipar hitam.

The video title ‘Sempoi je Tunku Mahkota Johor (TMJ) ‘teh ais ikat tepi’ was supposedly shot near a paddy field in a kampung setting.

Tunku Ismail dilihat meneguk minuman itu sebelum berjalan ke arah motosikal yang diletakkan beberapa kaki dari situ.

Tidak diketahui sama ada dia menunggang basikal itu ke gerai atau sudah berada di situ diletakkan di luar gerai ketika video itu dirakam.

Baca Lagi:
Lebih selamat & mudah, ini caranya main duit kutu sorang-sorang
Mekanik hantuk hidung isteri sampai patah tolak hubungan seks, rupanya isteri kantoi main 4 jantan dedah adik
3 sekawan terkejut sofa lama boleh menjadi sebuah ‘mesin menghasilkan duit’
CATEGORIES