Pelakon terkenal buat pengakuan berani, selalu berzina tapi tak pernah tinggal solat subuh

Pelakon terkenal buat pengakuan berani, selalu berzina tapi tak pernah tinggal solat subuh

Pelakon terkenal buat pengakuan berani, selalu berzina tapi tak pernah tinggal solat subuh. Nama pelakon terkenal Indonesia iaitu Nikita Mirzani seringkali menjadi tumpuan ramai disebabkan penampilannya sangat menonjol dan agak seksi. Malah Nikita juga sering terpalit dengan beberapa kontroversi panas.

Selepas zina, tetap solat subuh

Pelakon terkenal buat pengakuan berani, selalu berzina tapi tak pernah tinggal solat subuh

Nikita mengaku tinggal sebumbung dengan teman lelakinya, Antonio Dedola. Lebih mengejutkan apabila Nikita mendedahkan mereka sering melakukan maksiat bersama.

Meskipun tahu pendedahan tersebut bakal mengundang kecaman netizen namun ibu kepada tiga anak ini sangat terbuka untuk berkongsi kisah peribadinya kepada umum. Bercerita dengan lebih lanjut, Nikita akui dia tidak akan meninggalkan solat subuh setiap hari walaupun selepas melakukan hubungan intim dengan Antonio.

Bangun pukul 6 pagi untuk solat Subuh. Kalau sudah berzina haruslah mandi wajib dulu. Saya belum bernikah dengan Antonio, kamu fikir saya tak buat apa-apa? Kalau kata orang Islam berzina. Selepas itu saya solat.

Screenshot 2023 01 16 at 10

Yang berdosa itu saya dan yang sedap itu juga saya.

Menurut Nikita, dia mengenali teman lelakinya pada tahun lalu dan sejak daripada itu, dia merasakan bahawa Antonio seorang lelaki yang jujur dan ikhlas mencintainya. Menerusi temu bual tersebut, pasangan ini juga mempunyai perancangan untuk mendirikan rumah tangga.

Baca Lagi:
Tiga pasport dari negara Asia ini paling berkuasa tahun 2023
Pandai buat untung, lelaki beli 200 buah Land Rovers Defenders 8 tahun lepas, kini dijual semula harga bernilai RM1.16 juta sebuah
Kecoh wang Bantuan Awal Persekolahan RM100,000 lesap
CATEGORIES