Minta pertolongan ‘dewa’, wanita dari Perak menang jakpot toto RM20.75 juta

Minta pertolongan ‘dewa’, wanita dari Perak menang jakpot toto RM20.75 juta

Minta pertolongan ‘dewa’, wanita dari Perak menang jakpot toto RM20.75 juta. Suri rumah di Perak berterima kasih kepada dewa kerana menang Jackpot Sports Toto bernilai RM20.75 Juta

Seorang suri rumah berusia 50 tahun di perak gempar apabila memenangi Toto 4D Jackpot 1 yang bernilai hadiah wang tunai sebesar RM20.75 Juta awal bulan ini.

Dia bersyukur kepada Dewa tempatan iaitu Datuk Kong atau Na Tuk Kong dimana suri rumah itu mendakwa telah diberikan nombor kemenangan 9506 dan 1506, menurut laporan New Straits Timestamps hari ini, 27 Disember.

Wanita itu telah mengambil hadiah kemenangannya di ibu pejabat STM Lottery Sdn Bhd, Kuala Lumpur.

Minta pertolongan 'dewa', wanita dari Perak menang jakpot toto RM20.75 juta

Wanita itu telah membeli tiket Sistem 4

Suri rumah itu telah membeli tiket System 4 dan memenangi RM20, 752, 714.20 dan RM672 sebagai bonus di dalam System Play.

Wanita berumur 50 tahun itu berkata, apabila melihat nombor kemenangan muncul di papan keputusan Sport Toto, dia begitu teruja sehingga tidak dapat tidur.

“Sebagai seorang yang taat pada agama, saya sentiasa berdoa kepada Datuk Kong di kuil-Nya setiap kali saya pulang ke kampung halaman. Kadang-kala, saya akan berdoa untuk rezeki dan saya sangat diberkati kerana Datuk Kong telah memberikan saya nombor kemenangan,” dia berkata, sambil menambah bahawa dia akan kembali ke kuil dan mengucapkan terima kasih kepada dewa itu.

Mengenai perancangannnya untuk menggunakan kekayaan barunya, wanita itu memberitahu dia akan membayar hutang-hutang keluarga dahulu dan kemudian akan memikirkan tentang bagaimana untuk membelanjakan wang tersebut.

Baca Lagi:
Asal usul ‘chicken chop’, ingatkan makanan dari negara barat, rupanya..
Tanpa kita sedar, 5 dosa anak kepada ibu yang dianggap perkara biasa
Pernah bergelar isteri Azri Iskandar, lepas cerai, tak sangka begini kehidupan Ellie Suriaty
CATEGORIES