Tular wanita nyanyi lagu dangdut siap gelek-gelek di majlis pengajian agama

Tular wanita nyanyi lagu dangdut siap gelek-gelek di majlis pengajian agama

Tular wanita nyanyi lagu dangdut siap gelek-gelek di majlis pengajian agama. Media sosial dihebohkan dengan video seorang wanita menyanyikan lagu dangdut di hadapan sekumpulan pemuda dalam pengajian agama di Indonesia baru-baru ini, lapor portal berita INDOZONE semalam.

Berdasarkan klip video TikTok milik @gunawankaoi, wanita yang kelihatan memakai pakaian berwarna hitam itu juga berjoget di sebelah seorang ustaz dengan menyanyikan lagu Rungkad.

Bagaimanapun, ia tidak menyatakan dengan tepat di mana dan waktu acara tersebut diadakan. Maklumat yang diperoleh daripada video itu cuma menyebut bahawa rakaman itu dibuat semasa majlis pengajian agama sedang berlangsung.

Tular wanita nyanyi lagu dangdut siap gelek-gelek di majlis pengajian agama

Perbuatan nyanyian itu menyebabkan ramai netizen yang berasa hairan kerana majlis keagamaan tersebut disertai pula dengan persembahan nyanyian.

Pada kebiasaannya, majlis keagamaan disertai dengan bacaan ayat suci Al-Quran dan berselawat kepada Nabi Muhammad SAW tetapi situasi dalam video tersebut diadakan dalam suasana yang berbeza, lapor portal berita Tribun Medan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kabar Negri (@kabarnegri)

Baca Lagi:
3 kali terkena ‘game’ dengan lelaki, dah tak ada perasaan dah
5 senarai artis Malaysia hidup berpoligami dan kekal bahagia sampai sekarang, no 5 paling power sekali..
Bapa anak satu cuba goda doktor cantik, siap bagi alasan bini dekat rumah macam makcik, sekali ini yang jadi..
CATEGORIES