Sekali gunting rambut RM500?? Biar betul!!

dd7c9413 932a 4df0 872a 421640d14058 e1651122271234

Sekali gunting rambut RM500?? Biar betul!!

Ketika ini, orang ramai terutamanya umat Islam sedang sibuk membuat persiapan Aidilfitri. Selain membeli barangan keperluan, kecantikan diri juga penting untuk tampil bergaya di pagi raya.

Terbaharu, seorang pengguna TikTok @syahmi.hariz telah berkongsi sebuah video memaparkan dirinya membuat persiapan raya dengan menggunting rambut di Truefitt & Hill Malaysi

Menerusi perkongsian tersebut, dapat dilihat hiasan dalaman Truefitt & Hill Malaysia bawa ‘vibes’ seperti dalam filem Kingsman. Malah, layanan yang diberikan cukup baik dan memiliki ‘kelas’ tersendiri.

Perkongsian tersebut telah mendapat perhatian orang ramai dan rata-rata netizen terkejut pemuda tersebut potong rambut di Truefitt & Hill Malaysia kerana sebelum ini tempat itu pernah tular kerana harga yang mahal.

Sekali gunting rambut RM500?? Biar betul!!

Sekali gunting rambut RM500?? Biar betul!!

Sekali gunting rambut RM500?? Biar betul!!

Malah, ada juga netizen mengatakan bahawa harga potong rambut di situ adalah RM500 dan difahamkan harga tersebut jika mengambil pakej penuh. Bukan itu sahaja, ada juga netizen yang mendakwa dia menggunakan wang KWSP untuk potong rambut disitu tetapi menurutnya sebelum ini juga dia pernah potong rambut di sini.

Malah, ada juga netizen yang mengatakan layanan diberikan lebih kurang sama sahaja dengan kedai gunting rambut biasa. Walau apa pun, pilihan di tangan sendiri sama ada mahu ke kedai gunting rambut biasa atau kedai gunting rambut kayangan,

Baca Lagi:

Selepas Nagaentran, seorang lagi warga Malaysia berjuang untuk terus hidup tanpa diwakili peguam

2000 ekor babi hilang di Port Dickson, hati-hati elak beli daging murah

Suami dalam penjara, Instafemes dari Kedah kantoi bawa lelaki lain tidur sama depan anak-anak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *