Ketagihan video lucah, adik-beradik sanggup menyelinap masuk bilik untuk berzina

Ketagihan video lucah, adik-beradik sanggup menyelinap masuk bilik untuk berzina

Ketagihan video lucah, adik-beradik sanggup menyelinap masuk bilik untuk berzina. Adik-beradik merupakan anggota keluarga yang saling memerlukan dalam sebuah institusi keluarga. Namun, saling memerlukan hingga menyebabkan sumbang mahram adalah perkara yang perlu diawasi oleh ibu bapa.

Seorang pendakwah bebas, Ustazah Asma’ Harun menceritakan mengenai kisah adik-beradik yang melakukan sumbang mahram akibat ketagihan video lucah.

Tanpa pengetahuan ibu bapa

https://youtu.be/RdtcOCtfvlY

Menerusi perkongsian ustazah tersebut, adik-beradik ini mula melakukan hubungan terlarang tersebut di rumah tanpa pengetahuan ibu bapa mereka. Disebabkan oleh ketagihan video lucah, adik-beradik itu sanggup menyelinap ke dalam bilik pada tengah malam untuk melakukan perbuatan terkutuk itu.

Saya rasa itu sahaja caranya, kalau saya atau adik saya duduk asrama, kami boleh berhenti. Tapi kami tak boleh berhenti sebab kami duduk di satu rumah. – Salah seorang dari adik beradik

Permintaan adik-beradik itu untuk tinggal di asrama ditolak oleh kedua ibu bapa mereka, dengan alasan tidak mahu berjauhan dengan anak-anak. Haih, apa pandangan netizen mengenai hal ni?

Ketagihan video lucah, adik-beradik sanggup menyelinap masuk bilik untuk berzina

Baca Lagi:
Tangkap suami tengah berbogel dengan pelacur, isteri mengamuk terajang tepat kena perut
Duit tersilap masuk RM49.2 juta dalam akaun bank, pasangan ini sempat beli 4 buah rumah, akhirnya ini yang terjadi
Duit syiling RM1 lama dijual RM10,000, ini 7 sebab kenapa nilai wang lama dijual mahal sekali
CATEGORIES