Gaduh dengan pegawai bekas Menteri di Bazar Ramadan Putrajaya

d8c6ee36 892c 4bce 9ef2 081c6d1914e3

Gaduh dengan pegawai bekas Menteri di Bazar Ramadan Putrajaya.

hahahah harini aku bergado dgn macai bekas menteri kat bazaar ramadhan putrajaya.. bg aku beli makan dulu..

jap lagi aku cite..korang kenal tak siapa

tadi time sampai bazaar putrajaya ni.. nampak la kunan dgn pegawai2 die.. time lalu tu member aku borak dgn aku ckp la “oh ni yg nk kene penjara tu”.. pastu penjilat dia pun sound kitorg butoh..

kitorg pun buat je la xtau jalan jedah sampai hujung bazar.. die kejar kitorg rupanya 2 org ni..

pastu die kata “kau knapa nak ckp masuk penjara, mahkamah kata xsalah”lepas aku record ni , aku ckp la kecoh betul.. skali baju putih ni dtg kat aku..dia kata kecoh apa..

aku sound la.. korang la kecoh sampai kejar kitorg.. xpuas hati.. suka hati aku la nak ckp apa.. kau nak acah plak sound2..

lepas tu aku blah je.. potong mood aku nak cari makan.. ahli politik ni mmg xboleh komen ke? ingat superior sgt la tu xboleh ckp pasal bos diorg.. lancau

Tonton video di bawah:

Sumber

Baca Lagi:

Saksi dedah punca sebenar Siti Bainun mula ‘naik gila’ pukul Bella

Suara sebenar Paderi Firaun kini boleh didengari, sangat menyeramkan!

Lelaki pukul dua perompak sampai mati, didakwa di mahkamah atas tuduhan membunuh

Leave a Reply

Your email address will not be published.