Akhirnya terdedah wajah suami Wardina Safiyya selepas 20 tahun kahwin

0ce30394 da97 4bc5 82b1 9f2ec9f65378

Akhirnya terdedah wajah suami Wardina Safiyya selepas 20 tahun kahwin.

Walaupun nama aktres dan pelakon terkenal Wardina Safiyya kurang menjadi perbualan dalam kalangan peminat seni tempatan tanah air sejak akhir-akhir ini, namun bagi wanita kelahiran Kuala Lumpur itu, dia berasa tenang dengan keadaan sebegitu.

Sinonim dengan imej seorang ibu yang menjadi ikutan ramai remaja dan ibu muda, Wardina kini dilihat sebagai ikon yang mempunyai kelas yang tersendiri.

sor0k su4mi 20 tahun kahwin akhirnya ini wajah sebenar suami kepada wardina safiyya 62517b46ab557

Wardina mendirikan rumahtangga bersama suami tercinta, Ikhwan Johari pada tahun 2002. Hasil perkongsian hidup selama 20 tahun, mereka dikurniakan tiga cahaya mata iaitu Amna Nafeesa, Azra Sareera dan Imran Arrazi.

e7f384cf 5749 4330 91bb cddac378bcd1 1

Bahagia bersama suami dan anak tercinta, Wardina menjadikan ikatan kekeluargaannya sebagai kekuatan dirinya untuk menjalani tugas sebagai seorang anak seni, seklaigus sebagai ikon yang disegani ramai.

sor0k su4mi 20 tahun kahwin akhirnya ini wajah sebenar suami kepada wardina safiyya 62517b47d426a

Siapa sangka walaupun telah bergelar ibu kepada tiga orang anak, Wardin atelah mengatur stratergi dan perancangan rapi dalam kehidupannya. Dia kini sudah selesai pengajiannya dalam bidang psikologi yang menurutnya berasa terpanggil untuk membantu golongan yang memerlukan dari sudut itu.

Bercerita mengenai perkembangan terbaharunya, Wardina berkata dia kini sibuk menjalankan aktiviti-aktiviti berkaitan khidmat sosial dan kemasyarakatan. Dia juga bercadang untuk membuka pusat kaunseling dan asuhan.

Baca Lagi:

PANAS !!! Warga asing maki, ludah penguatkuasa DBKL

Gempar !!! Penyakit demam babi Afrika dikesan di Negeri Sembilan

Pelanggan sanggup beratur panjang gara-gara penjual goreng pisang mirip pelakon Korea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *