Terkini: Pemimpin PH mula tiba di Hotel Grand Dorsett

AA14d3AL 1

Terkini: Pemimpin PH mula tiba di Hotel Grand Dorsett. Pemimpin Pakatan Harapan (PH) mula tiba di pusat media PH bagi keputusan Pilihan Raya Umum Ke-15 (PRU15) di Hotel Grand Dorsett, Subang Jaya di sini.

Antara pemimpin yang dilihat tiba ialah Setiausaha Agung DAP, Anthony Loke dan Presiden Parti Ikatan Demokratik Malaysia (Muda), Syed Saddiq Syed Abdul Rahman.

Turut kelihatan ialah calon PH bagi kerusi Parlimen Putrajaya, Dr. Noraishah Mydin Abdul Aziz.

Suasana setakat ini tenang dan beberapa penyokong PH kelihatan di sekitar lobi hotel dan dijangka pemimpin PH tiba secara berperingkat.

Terkini: Pemimpin PH mula tiba di Hotel Grand Dorsett

Hampir 100 pengamal media berkumpul di Pusat Media PH. Hampir 100 pengamal media di dalam dan luar negara mula berkumpul di Pusat Media Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) Pakatan Harapan (PH) di salah sebuah hotel di sini.

Hotel ini menjadi tumpuan susulan petugas media difahamkan ia akan dihadiri pimpinan tertinggi gabungan tersebut bagi menyaksikan pengumuman keputusan pilihan raya yang disifatkan paling mencabar.

Hampir 100 pengamal media di dalam dan luar negara mula berkumpul di Pusat Media Pilihan Raya Umum ke-15 (PRU15) Pakatan Harapan (PH) di salah sebuah hotel di sini.

Terkini: Pemimpin PH mula tiba di Hotel Grand Dorsett

Baca Juga : 
Terkini: Hampir 100 pengamal media mula berkumpul di Pusat Media PH
PRU15: PH dahului 40 kerusi, PN 12 kerusi dan BN 12 kerusi – Tidak Rasmi (8:00 malam)
Peja dahului di Tambun, Anwar jauh ketinggalan baru meraih 321 undi – Tidak rasmi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *