Syamsul dedah sesuatu terjadi masa dia telefon Aaron Aziz isu dibuang dari filem buat ramai tak sangka

Syamsul dedah sesuatu terjadi masa dia telefon Aaron Aziz isu dibuang dari filem buat ramai tak sangka

Syamsul dedah sesuatu terjadi masa dia telefon Aaron Aziz isu dibuang dari filem buat ramai tak sangka. Pengarah terkenal, Syamsul Yusof mende.dahkan punca utama mengapa pelakon Aaron Aziz dig.ugurkan daripada penggambaran filem The OriginalG.angster.

Menurut Syamsul, dia mendiamkan diri selama ini kerana mahu bersikap profesional soal kerja. Namun Aaron Aziz seolah-olah melihat isu tersebut ke arah peribadi

Jelasnya, dia adalah individu terakhir yang mahu menggugurkan nama pelakon itu.

Penerbit saya dah cakap Syamsul, Aaron tak boleh, dia dah tua, dia dah gemuk. Saya kata, kita beri Aaron masa sebab dia dah janji dengan saya dia boleh kuruskan badan, dia boleh training.

Syamsul dedah sesuatu terjadi masa dia telefon Aaron Aziz isu dibuang dari filem buat ramai tak sangka

Selain tu, Aaron kan ada masalah slippeddisc, kesihatan dia pulak. Saya request dengan penerbit, ada 2, 3 orang penerbit di belakang. Berbincang untuk beri Aaron masa, extend shooting. Tapi Aaron tak dapat juga.

Dia juga bimbang dengan tahap kesihatan pelakon itu kerana sebagai pengarah dia sejenis yang push.

Aaron Aziz pula ada masalah slippeddisc yang membuatkan dia berasa risau kerana filem itu ada babak bergaduh, melompat dan sebagainya.

Selain itu, barisan pelakon antaranya Sharnaaz Ahmad, Beto dan krew juga tak yakin selepas melihat kondisi Aaron Aziz semasa latihan untuk filem itu.

Ma.salah disiplin benda-benda ni, minta maaf saya tak nak cakap tapi saya kena cakap. Semua orang ada masalah dengan dia.

Katanya dia masih memberi masa kepada pelakon kelahiran Singapura itu kerana s.akit. Tapi setelah berbincang, memang tiada apa yang boleh dibuat lagi kerana m.asalah kesihatan tak boleh dibuat main.

Jelas Syamsul dia sendiri menghubungi Aaron mengenai pengguguran nama, namun Aaron dikatakan melenting selepas dia menyebut mengenai faktor usia dan kesihatan.

Sayalah orang pertama yang nak dia jadi hero filem ini, I stillbelieve in Aaron Aziz. Tetapi nak buat macam mana, mungkin kerana faktor usia dan kesihatan.

Dan, ketika itulah dia melantun. Dia cakap ini mesti keputusan daripada pihak saya.

Aaron menuduhnya menjadi punca sedangkan dia dah cuba memujuk kerana dia orang pertama yang mahu Aaron Aziz dalam The OriginalG.angster.

Terdahulu, Syamsul berkata filem yang diterbitkan syarikatnya iaitu Syamsul Yusof Films dan Razors Edge Pictures serta mendapat sokongan daripada Media Prima Berhad sebagai rakan media itu bukan menggantikan filem KLG 3 yang sebelum ini dikhabarkan bakal diterbitkan.

Baca Lagi:
Bank-bank besar dijangka ‘tumbang’ dalam masa terdekat
Permohonan Bantuan Duit Raya RM300 secara one-off kini dibuka
Lelaki kongsi kisah daripada seorang pemain futsal Pahang menjadi tukang repair iphone yang berjaya, bermula pinjam duit adik beradik sebab nak pergi belajar di China
CATEGORIES