‘Link’ akaun bank anda dengan Shopee, Lazada : Lelaki ini beri amaran

Tips Membeli di Shopee Lazada

‘Link’ akaun bank anda dengan Shopee, Lazada : Lelaki ini beri amaran.

Saya rugi RM600 lebih sebagai pengajaran dan pelajaran.

Tolong jangan linkkan akaun bank anda dengan shopee, lazada, paypal, ewallet dan sebagainya. Hacker akan hack akaun e-dagang anda dan buat pembelian. Bila kita buat report kepada penyedia platform mereka tidak layan sebab transaksi tu seumpama kita sendiri yang buat.

Sila remove semua link akaun anda ke e-dagang. Buat sekarang dan tukar semua email dan password.

shopee Lelaki ini beri amaran, jangan ‘link’ akaun bank anda dengan Shopee , Lazada. Saya rugi RM600 lebih sebagai pengajaran dan pelajaran. lazada malaysia lazada seller center lazada seller lazada tracking lazada seller center malaysia lazada login seller lazada shopee malaysia shopee seller shopee seller center shopee express shopee express tracking shopee log in shopee login shopee tracking shope

Sekiranya ingin buat pembelian sila buat transaksi payment online manual. Satu cara lain boleh linkkan dengan akaun bank yang tiada duit. Nak shopping baru masukkan duit. Susah pada kita susah juga mereka nak curi duit kita. Kalau terlepas juga tidaklah banyak.

Sila jaga kad atm debit anda seperti nyawa anda. Limitkan paling minima transaksi guna kat debit dan paywave. Paywave siapa2 pun boleh guna jika ada kad anda.

Baca Lagi:

Seks luar tabii dengan kucing di taman permainan, warga emas di tahan

Ini cara semak baki kredit Touch ‘n Go (TNG) pada Mykad anda dengan mudah

Petani terkejut melihat anak kambingnya yang baru dilahirkan mempunyai rupa paras seperti dirinya

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *