Ramai pertikai macam mana SCAMMER tranfer duit tanpa TAC, lelaki ini dedah cara mudah selamatkan acc bank anda

Ramai pertikai macam mana SCAMMER tranfer duit tanpa TAC, lelaki ini dedah cara mudah selamatkan acc bank anda

Ramai pertikai macam mana SCAMMER tranfer duit tanpa TAC, lelaki ini dedah cara mudah selamatkan acc bank anda.

Memandangkan isu CIMB ni tengah hangat.

Ramai pertikai macam mana boleh transfer duit ke acc scammer tanpa TAC.

Ini berlaku kemungkinan acc anda dah link dekat telefon scammer tu.

Sekiranya ada, boleh delete dan tukar password anda secepat mungkin.

Boleh check selalu untuk pastikan tiada telefon tidak dikenali ada access kepada acc CIMB anda.

Ini ikhtiar selain nak mengharap CIMB upgrade security mereka.

Boleh tengok gambar untuk semak langkah2 tersebut.

Ramai pertikai macam mana SCAMMER tranfer duit tanpa TAC, lelaki ini dedah cara mudah selamatkan acc bank anda

Ramai pertikai macam mana SCAMMER tranfer duit tanpa TAC, lelaki ini dedah cara mudah selamatkan acc bank anda

Ramai pertikai macam mana SCAMMER tranfer duit tanpa TAC, lelaki ini dedah cara mudah selamatkan acc bank anda

Baca Lagi:

Sebelum tinggalkan rumah, kena letak duit syiling dalam ‘freezer’, ini sebabnya yang ramai belum tahu

7 ciri-ciri wanita akhir zaman yang terkena fitnah Dajjal

Berita baik buat penjawat awam akan diumumkan pada 30 Ogos ini – PM

Leave a Reply

Your email address will not be published.