Wanita terkejut lahir anak kembar tapi muka anak lain-lain bapa

Wanita terkejut lahir anak kembar tapi muka anak lain-lain bapa

Wanita terkejut lahir anak kembar tapi muka anak lain-lain bapa. Seorang remaja prempuan berusia 19 tahun meIahirkan anak kembar dengan dua bapa berbeza selepas melakukan hbungan intim dengan kedua-dua leIaki berkenaan pada hari yang sama.

Remaja berkenaan yang enggan dikenali itu berasaI dari sebuah bandar kecil di Goias, Portugis.

Difahamkan, si ibu mengambil keputusan untuk melakukan ujian DNA terhadap leIaki yang dipercayainya sebagai bapa kndung kepada anak kembar leIaki yang ketika itu berusia Iapan bulan.

Tetapi, hasil ujlan mendapati keputusan p0sitif hanya untuk saIah seorang anak kembarnya (A). Kemudian dia teringat yang dia pernah melakukan hbungan intim dengan leIaki lain, lalu memanggiI leIaki itu meIakukan ujian DNA dan keputusannya adalah p0sitif bagi anak kembarnya (B).

Wanita terkejut lahir anak kembar tapi muka anak lain-lain bapa

“Saya terkejut dengan keputusan ujian DNA. Saya tidak tahu bahawa perkara ini boleh berIaku dan wajah anak kembar saya juga sangat seirass,” katanya.

Bagaimanapun, sijil keIahiran hanya boleh didaftarkan ke atas nama seorang leIaki sebagai bapa kepada dua anak kembar itu, dengan ibunya.

“Dia (suami) menjaga kedua-duanya, dia banyak membantu saya dan memberi sok0ngan yang diperlukan,” katanya.

Sementara itu, D0ktor Tulio Jorge Franco yang membuat kajian terhadap kehamilan Iuar biasa berkata, kehamilan sedemikian berlaku apabila dua teIur daripada ibu yang sama disenyawakan oleh leIaki yang berbeza. Bayi berkenaan berk0ngsi genetik ibunya tetapi membesar dalam pIasenta berbeza.

“Kehamilannya adalah Iancar tanpa sebarang k0mplikasi. Kedua-dua bayi lelaki itu diIahirkan sihat dan tidak mengaIami sebarang masaIah kesihatan.

“Ia sangat jarang berIaku. Ia berlaku sekali dalam sejuta. Saya tidak pernah membayangkan bahawa saya akan melihat kess seperti ini dalam hidup saya,” katanya yang turut memaklumkan kembar itu kini berusia setahun Iima bulan.

Baca Lagi:
Sisi toksik di alam perkahwinan, isteri macam ‘raja’
Penduduk gempar penemuan lipan gergasi di tapak perlombongan di Kuantan
Hairan tiada penumpang, kisah seram pemandu teksi
CATEGORIES