Wajah netizen kena viral dengan Baby Shima sebab kutuk ‘tetek’ nak terkeluar

Wajah netizen kena viral dengan Baby Shima sebab kutuk ‘tetek’ nak terkeluar

Wajah netizen kena viral dengan Baby Shima sebab kutuk ‘tetek’ nak terkeluar. Apa sahaja yang dimuat naik atau dilakukan penyanyi ini sentiasa mengundang kritikan dan menjadi sensasi. Itulah yang dilalui Baby Shima di mana dia sering menerima kecaman ramai netizen di media sosial.

Dia bagaimanapun sering mengabaikan komen sebegitu dan dikatakan ‘kalis kecaman’ namun sesekali ada juga Shima memberi respon kepada komen netizen.

Terbaru, Shima yang juga seorang pelakon tampil mendedahkan wajah seorang wanita yang ‘mencari pasal’ dan menegurnya ‘makin tak malu’.

Wajah netizen kena viral dengan Baby Shima sebab kutuk 'tetek' nak terkeluar

Menerusi video dimuat naik olehnya, Shima seperti bersetuju dengan komen itu namun sempat menyindir wanita terbabit dan menyifatkan pemakaiannya lebih terdedah.

Betul jugak kan, tapi awak pun sama. Tet*k awak dah nak terkeluar dah tu.”

Bersama video itu, dia menularkan tangkap layar gambar-gambar wanita terbabit yang berpakaian seksi sehingga menampakkan lurah dan hampir mendedahkan bahagian pinggulnya.

Rata-rata netizen menyokong Baby Shima dan berpendapat selalunya mereka yang kecam secara berlebihan ini ada kalanya lebih teruk perangai malah segelintir turut mempersoal sama ada individu itu benar-benar wanita tulen.

Kan dah kena balik. Dia pun tak cukup kain lagi mahu kecam orang.”

Baca Lagi:
Ahmad Maslan dedah 5 sebab kenapa UMNO kalah teruk PRU15
5 senarai artis Malaysia hidup berpoligami dan kekal bahagia sampai sekarang, no 5 paling power sekali..
Pelakon wanita terkenal dibelasah suami sebab tolak ajakan ‘bersama 2 kali sehari’
CATEGORIES