Viral Salon rambut tampilkan pekerja seksi diserbu polis

73C41833 05C1 4509 AEFF 65EF802754A0 scaled e1654695484730

Viral Salon rambut tampilkan pekerja seksi diserbu polis.

Tular di media sosial baru-baru ini pekerja salun dandanan rambut, AJ Hair Studio, yang menawarkan perkhidmatan dari pekerjanya berpakaian seksi sehingga menampakkan lurah yang tidak sepatutnya, mengundang pelbagai reaksi netizen terutamanya golongan lelaki.

Berdasarkan gambar yang tular, dua pekerja wanita dilihat hanya memakai pakaian dalam dan seluar pendek ketika sedang mengunting rambut pelanggan. Penampilan yang agak seksi itu menyebabkan ramai lelaki menyatakan hasrat untuk mendapatkan perkhidmatan di salun tersebut.

Viral Salon rambut tampilkan pekerja seksi diserbu polis

Viral Salon rambut tampilkan pekerja seksi diserbu polis 3B11E832 F6B3 42C7 BC07 FF828B69F537 C7C5BFC8 CA96 4767 9D25 905A1E503D0B C5C1150A F56E 43D2 987D 89929CBD7746 EC294304 2C95 46B2 940A 79E79FDCAD79

Tetapi, ada juga yang tampil membantah dan mengecam strategi marketing yang digunakan oleh pemilik salun, selain meminta pihak berkuasa tampil mengambil tindakan segera terhadap premis itu bagi mencegah perkara yang tidak diingini berlaku.

“Dah tak segan lagi dah, Malaysia negara Islam, mohon pihak berwajib ambil tindakan sebelum Allah turunkan bala,” kata Tengku Syahir.

“Elok kalau ada kedai macam ni, minta pihak berkuasa bakar je terus! Takde kompromi,” kata Rina Rosdi.

“Bangang! Harap pihak berwajib pantau kedai ini dan ambil tindakan segera. Ini bukan negara Thailand ye saudara,” kata Son Go Han.

Susulan viral gambar-gambar berkenaan, pihak berkuasa dilaporkan telah menyerbu premis tersebut yang terletak di Jalan Puteri 7/11, Bandar Puteri, Puchong, Selangor.

Viral Salon rambut tampilkan pekerja seksi diserbu polis 81034D70 20D1 4E83 9B55 D3B65F0B1C2F

Sementara itu pemilik salun telah tampil membuat laporan polis ekoran gambar-gambar tersebut tular di media sosial dan memberi penjelasan mengenai apa sebenarnya yang berlaku.

“Dalam gambar tersebut terdapat beberapa gambar perempuan berpakaian seksi sedang mencuci rambut. Untuk makluman, gambar tersebut telah diambil semasa hari pembukaan kedai untuk promosi, bukan untuk kedai urut.

“Kedai kami hanyalah studio dandan rambut yang normal. Jangan ambil gambar model saya dan sebarkan ke group lain lagi, termasuk menyunting kapsyen kononnya kedai kami menawarkan perkhidmatan ‘istimewa’.

“Model berkenaan hanya ditampilnya semasa hari pembukaan kedai. Jangan fikir perkara yang bukan-bukan,” katanya.

AJ Hair Studio turut memaklumkan pihaknya akan membuat siaran langsung bagi menjelaskan segalanya secara terperinci mengenai apa yang berlaku pada jam 9 malam ini di Facebook rasmi mereka.

BACA JUGA : 

Pedang milik Salahuddin Al-Ayubi tertajam di dunia

Wanita curi pesanan foodpanda orang lain di hospital ketika teman ibu

Penumpang OKU kecewa ditinggalkan dalam pesawat selama satu setengah jam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *