Viral netizen nampak sesuatu bila Nora Danish pakai baju nipis

TERBARUU 256

Viral netizen nampak sesuatu bila Nora Danish pakai baju nipis. Baru-baru ini, viral di media sosial TikTok mengenai sebuah hantaran video oleh seorang pengguna yang memaparkan pelakon jelita, Nora Danish telah mendapat perhatian orang ramai.

Menerusi video tersebut, Nora atau nama penuhnya Nora binti Mohd Danish Hanif dilihat memakai baju berwarna putih ketika sedang berada di set penggambaraan di sebuah rumah.

Namun, apa yang menjadi perhatian orang ramai apabila baju yang dipakai oleh pelakon berusia 40 tahun itu sedikit jarang dan nipis sehingga menampakkan bentuk payudaranya.

@macambelacan #fypgakni ♬ bunyi asal – ikinboekkkkkk – ikinnn

Bukan itu sahaja, baju berwarna putih itu turut mendedahkan bahagian kiri bahunya sehingga menjadi sasaran golongan lelaki gatal di ruangan komen.

Meninjau di ruangan komen, perkongsian video itu telah mendapat pelbagai respon daripada orang ramai yang rata-ratanya mengatakan bahawa ini bukan kali pertama Nora seakan ‘belanja’ tubuh badannya kepada umum.

Viral netizen nampak sesuatu bila Nora Danish pakai baju nipis.

Malah, video berdurasi 5 saat itu turut mengundang pelbagai komen berbaur lucah daripada golongan lelaki di dalam media sosial

Viral netizen nampak sesuatu bila Nora Danish pakai baju nipis.

Baca Lagi:
Keluarga ejen kosmetik terkejut masih tak percaya diselamatkan, ini sebabnya..
Ejen kosmetik diculik ke Thailand sudah ditemui
Akhirnya Ejen kosmetik berjaya diselamatkan, polis beritahu bagaimana dia ditemui

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *