View Chin akhirnya dedah kenapa tertarik dengan Mira, tak sangka sebab ini View Chin sanggup curang dengan Ahmoi

View Chin akhirnya dedah kenapa tertarik dengan Mira, tak sangka sebab ini View Chin sanggup curang dengan Ahmoi

View Chin akhirnya dedah kenapa tertarik dengan Mira, tak sangka sebab ini View Chin sanggup curang dengan Ahmoi. Susulan isu tular mempunyai hubungan istimewa dengan pekerja sendiri dikenali sebagai Mira, influencer TikTok, View Chin mendedahkan dia bersedia untuk membawa hubungan ke peringkat seterusnya.

Menerusi laporan ekslusif Kosmo!, View Chin berkata, dia kini sedang mula belajar mengenali agama Islam dan akan mengahwini Mira apabila isu dengan bekas isterinya selesai.

Pengasas View Fashion ini berkata, dia dan Ah Moi sebenarnya sudah bercerai sejak Disember tahun lalu.

View Chin akhirnya dedah kenapa tertarik dengan Mira, tak sangka sebab ini View Chin sanggup curang dengan Ahmoi

Mira seorang prihatin, memahami

Saya tahu perbuatan saya selama ini dengan Mira adalah salah dan kami akan cuba memperbetulkan semua perkara itu. Ya memang saya mengaku bercuti berdua bersama Mira di Bali sebelum ini. Ketika itu saya sangat stres dan Mira bimbang tentang keselamatan saya. Sebab itu dia menemani saya.

Kongsinya lagi, Mira adalah teman baiknya dan dia selesa untuk meluah semua perkara termasuk soal peribadi. Selain itu, Mira juga seorang yang sangat prihatin dan memahami.

Mira tahu semua, tentang kecurangan Ah Moi tentang Ah Moi pernah ugut saya. Sebab itu saya pilih Mira, bukan sebab paras rupa atau wang, yang penting dia boleh terima anak-anak saya.

Influencer TikTok yang mempunyai 2.5 juta pengikut ini berkata Mira banyak menguruskan syarikat bersamanya bermula dari menguruskan ‘live’ sehinggalah kepada marketing dan sebagainya.

Buat masa ini Mira terpaksa ‘bersembunyi’ kerana dia masih trauma dengan apa yang berlaku termasuklah keluarganya yang turut terpalit.

Menerusi satu perkongsian di Facebook, View berkata dia akan mengambil tindakan undang-undang jika ada pihak yang berteruskan menularkan isu peribadinya.

Baca Lagi:
Cuti tambahan raya, Mydin rugi setengah juta
Duit simpanan isteri 4 tahun habis licin, suami guna untuk kahwin lain, akhirnya ini yang jadi
Gempa bumi hampiri Malaysia dedah pakar
CATEGORIES