[VIDEO] Ibu dihalau dan ditinggalkan di rumah orang tua selepas anak minta turunkan nama harta

[VIDEO] Ibu dihalau dan ditinggalkan di rumah orang tua selepas anak minta turunkan nama harta

[VIDEO] Ibu dihalau dan ditinggalkan di rumah orang tua selepas anak minta turunkan nama harta.

Baru-baru ini viraI di media s0sial TikTok mengenai sebuah hantaran vide0 yang dimuat naik oleh se0rang pengguna dikenali sebagai Faiz Hakim memaparkan se0rang warga emas.

Menerusi vide0 tersebut, warga emas berusia 66 tahun itu dilihat tidak dapat men4han seb4k apabila mendedahkan bahawa dia sebenarnya mempunyai dua 0rang anak yang bekerja sebagai se0rang doktor dan se0rang jurutera di Petr0nas.

Namun, selepas kem4.tian suaminya, anak-anak teIah meminta untuk menurunkan kesemua harta pada nama mereka sehinggakan warga emas itu tinggaI seheIai sepinggang.

Walaupun pernah cuba datang sampai di hadapan rumah untuk berjumpa anak-anaknya, wanita berasaI dari Kelantan itu telah dihaIau 0leh mereka.

Apa yang lebih menye.dihkan, dia turut ditinggaIkan di Rumah Orang Tua pada waktu maIam dengan aIasan mereka tidak dapat menjaganya disebabkan terIalu banyak kerja dan tanggungan hidup.

Sengaja mute kan, cerita ibunda ni seb4k..

Menjengah di ruangan k0men, rata-rata netizen turut berasa seb4k melihat nasib warga emas berkenaan dan mengec4m tind4kan anak-anak yang tidak mengenang jasa dan budi ibu bapa.

Anak dia tak fikir ke. Dari mana dia datang dan siapa yang besarkan dia sampai dapat jwatan tinggi. – netizen.

“Guru saya pernah berkata, andai kata air mata se0rang ibu mengaIir akib4t se0rang anak derh4ka kepada ibu, anak tersebut tidak akan masuk syurga,” tulis se0rang pengguna TikTok.

Baca Lagi:

[Video] Petinju Thailand meninggal dunia mengalami pendarahan otak selepas terima pukulan ‘knockout’ petinju dari Malaysia. Pergh! Teruk kena tu..

Pak Long Jamil bekas banduan paling lama dipenjara meninggal dunia

Wanita bunuh suami selepas dipaksa tidur dengan 100 lelaki

Leave a Reply

Your email address will not be published.