[VIDEO] Bapa panik anak hilang dekat pasaraya Mydin

[VIDEO] Bapa panik anak hilang dekat pasaraya Mydin

[VIDEO] Bapa panik anak hilang dekat pasaraya Mydin.

Umum kita tahu, budak yang semakin membesar ini memerlukan lebih perhatian dan pantauan kerana umur sebegini mereka cenderung melakukan banyak hal di luar pemikiran kita.

Apatah lagi bila berada di tempat yang luas seperti di pusat beli belah, tentunya mereka akan jadi terlebih aktif sehingga terkadang ‘lembik’ ibu ayah nak memantau.

Sama juga dengan kisah yang tular baru-baru ini dimana seorang bapa difahamkan berlari-lari di sekitar supermarket mencari kelibat anaknya yang hilang dari pandangan mencuri perhatian ramai.

l24

Menerusi video yang dimuat oleh seorang pengguna TikTok @faizalanugerah, kejadian tersebut berlaku di Ayer Keroh, Melaka dan dapat kita lihat lelaki tersebut beberapa kali memanggil nama ‘Naura’.

l25

Keadaan bertambah cemas apabila ada yang mengatakan anaknya di kidnap membuatkan lelaki ini semakin panik mencari anaknya.

Meninjau di ruangan komen, rata-rata warga netizen turut cemas melihat reaksi bapanya yang tidak tentu arah mencari anaknya yang hilang.

Tidak cukup dengan itu ramai juga dikalangan warga maya mengatakan bahawa pada masa kini penjaga perlu memperkasakan penggunaan anti lost wrist band bagi mengelakkan kejadian yang tidak diigini berlaku seperti anak hilang dan sebagainya.

Biarlah orang nak kata apa sekali pun, kita yang lahirkan anak dan tahu macam mana anak kita bahkan keselematan mereka juga keutamaan kita sebagai penjaga.

Antara komen warga maya:

l20

l21

l22

l23

Baca Lagi:

Tular video pemain skuad Harimau Malaya rai kejayaan di kelab malam

Budak viral nangis masa Malaysia kalah, dapat hadiah istimewa dari Safiq Rahim

Macam drama ‘Money Heist’, perompak bersenjata bawa lari 20 kontena penuh dengan emas & perak

CATEGORIES