Turun berat badan 55kg punca putus tunang dengan Zarina Anjoulie?, ini penjelasan sebenar Datuk Seri Khazrul Elzey

Turun berat badan 55kg punca putus tunang dengan Zarina Anjoulie?, ini penjelasan sebenar Datuk Seri Khazrul Elzey

Turun berat badan 55kg punca putus tunang dengan Zarina Anjoulie?, ini penjelasan sebenar Datuk Seri Khazrul Elzey. Sebelum ini Ohmedia ada kongsikan yang Zarina Anjoulie dan tunangnya, Datuk Seri Khazrul Elzey telah memberikan bayangan seperti ikatan pertunangan mereka sudahpun terlerai.

Menerusi satu posting yang dimuat naik Khazrul di TikToknya, dia mengatakan yang berat badan bukanlah isu mereka putus tunang dan tidak pernah meminta Zarina Anju untuk menurunkan berat badan jika mahu berkahwin.

Asalamualaikum, saya tak pernah kata pada Anju kalau tak turun 55 kilogram saya tak nak kahwin. Anju dah kata dia hanya bergurau isu ini tak sangka jadi viral.

Turun berat badan 55kg punca putus tunang dengan Zarina Anjoulie?, ini penjelasan sebenar Datuk Seri Khazrul Elzey

Anju ada post di media dia bergurau, tak sangka isu melarat. Anju dah minta maaf pada saya, saya dah nasihat dia jangan main tulis macam itu.

Saya tanya Anju, awak tak rasa bersalah ke awak tulis main-main tapi netizen sumpah seranah bakal suami awak? Jadi dia menyesal sebab isu berat badan ini.

@elzey_anjoulielavocah Assalamualaikum semua terima kasih atas nasihat kepada saya. saya hargai sangat2. InshaAllah jodoh pertemuan Allah tentukan. Biarlah keadaan tenang, Alhamdulillah, Doa anda semua amatlah saya hargai dengan ucapan terima kasih 🙏🙏🙏 semoga Allah membalas budi dan bertambah rezeki kepada anda semua. Aameen #fyp ♬ Tuhan Jagakan Dia – Motif Band

Jadi, bukanlah isu berat yang jadi masalah pada kami. Saya tak kisah pun kalau dia gemuk saya tetap sayang, cuma ada perkara lain yang kami kena lalui.

Anju terus padam artikel isu berat badan dalam telefon dia depan saya, cuma Anju tak dapat. padam media bila media dah viral, dia menyesal.

Saya tak boleh cakap apa-apa kerana saya tak nak orang salah anggap pada kami. Biar kami cuba selesaikan masalah ini.

Apapun, semoga yang terbaik untuk mereka berdua.

Baca Lagi:
Suami isteri ditemukan mati bersama 150 ekor kucing dalam rumah
Sekumtun Bunga Orkid Shenzhen Nongke dijual pada harga RM7 juta
Makcik viral kira laju tanpa guna calculator, cara pengiraan buat ramai terkejut bila dengar harga disebut
CATEGORIES