Tular video kucing tertelan lampu ‘kelip-kelip’ dalam badan

Tular video kucing tertelan lampu ‘kelip-kelip’ dalam badan

Tular video kucing tertelan lampu ‘kelip-kelip’ dalam badan. Umum mesti mengetahui bahawa kucing yang berwarna oren memang menjadi kesukaan ramai kerana sifat si oyen yang suka akan perhatian dan suka melakukan perkara yang pelik dan di luar kebiasaan mereka.

Kebanyakan kucing yang memiliki bulu berwarna oren ini sering kali dikaitkan dengan perangai nakal. Kucing yang ramai memanggil nama Si Oyen memang terkenal dengan perangai nakal dan panjang akal.

Seperti seekor kucing yang berwarna oren ini juga yang telah tular apabila rakaman tentang dirinya yang tertelan lampu menjadi tular di aplikasi Tik Tok. Bila lampu itu menyala, Si Oyen akan kelihatan bersinar dan nampak “meriah”.

Tular video kucing tertelan lampu 'kelip-kelip' dalam badan

Begitulah perwatakan si oyen, nakal sangat sampaikan lampu pun boleh ditelannya. Dah la bulu berwarna oren dan tambah lagi warna kekuningan lampu itu menjadikan Si Oyen seperti lampu hiasan dah. Lawak betul si oyen tertelan lampu.

Apabila diterjah ke ruangan komen, ramai yang bertanyakan keadaan Si Oyen pada masa ini kerana dikhuatiri lampu itu akan membah4yakan kesihatannya dan ada juga yang tergelak dan komen seperti lampu raya.

Komen Netizen:

Tular video kucing tertelan lampu 'kelip-kelip' dalam badan

Tular video kucing tertelan lampu 'kelip-kelip' dalam badan

@ohbulanofficial OYEN BUAT HAL LAGI GUYSS 😭😭😭😭😭😭 #ohbulan #trending #viral #cats #kucing #oyen #meow #fyp #fypシ゚viral ♬ Meeoooow – KHBS0

Baca Lagi:
Selepas 24 tahun, Tun Mahathir masih tidak percaya bekas anak didiknya boleh mentadbir negara
Akan kembali bersama Sepahtu?, ini jawapan Shuib buat peminat rasa gembira
Rumah tinggal 3 bulan, tapi dalaman kemas, tak berhabuk. Aku terkejut jumpa banyak rambut uban putih panjang
CATEGORIES