Tak cakap banyak, suami tikam isteri tengah bogel atas katil bersama lelaki lain

Tak cakap banyak, suami tikam isteri tengah bogel atas katil bersama lelaki lain

Tak cakap banyak, suami tikam isteri tengah bogel atas katil bersama lelaki lain. Seorang lelaki yang berang kerana ‘menangkap’ isterinya sedang berasmara bersama lelaki lain bertindak menyerang kedua-dua pasangan kekasih itu dan menikam mereka menggunakan sebilah pisau pemot0ng daging.

Kejadian yang diceritakan menerusi suntingan di akaun Instagram bernama andreli_48 itu dikatakan berlaku di Kutai Kartanegara, Kalimantan Timur.

Suspek bernama Antok Pamuji, 38, itu merupakan seorang peniaga kain di Kutai Barat, tetapi sesekali pulang ke rumahnya di Bandar Tenggarong.

Dia mengesyaki isterinya, EA, 33, berlaku curang kerana sering bermain dengan telefon bimbit dan enggan menunjukkan kepadanya apabila diminta.

Suatu hari, Antok bertekad untuk menylasat aktiviti isterinya secara rahsia dengan berpura-pura pergi bekerja. Dia bagaimanapun masuk semula ke dalam rumah melalui pintu belakang dan bersembunyi di atas siling.

Tak cakap banyak, suami tikam isteri tengah bogel atas katil bersama lelaki lain

Setelah dua jam menunggu, Antok terkejut kerana mendapati seorang lelaki yang dikenali sebagai K masuk ke dalam rumah dan melakukan hubungan intim dengan isterinya.

“Tidak tahan melihat kejadian itu, Antok turun ke bawah dan memecahkan pintu bilik tidur dengan menggunakan pisau pem0tong daging,” jelas Ketua P0lis Daerah Tenggarong, IPTU Nursan seperti dipetik daripada akaun Instagram @andreli_48.

 

Lihat siaran ini di Instagram

 

Siaran dikongsi oleh Andre Li (@andreli_48)

Antok menghayunkan pisau ke arah K yang kemudiannya lari dalam keadaan berb0gel dan berlumuran darah kerana mengalami luka di pingang dan tangan kiri.

Keadaan isterinya yang turut ditikam masih belum diketahui. Selepas kejadian itu, Antok menyerah diri kepada p0lis.

Admin tengok video tu,isteri dia minta tolong jiran-jiran dalam keadaan berb0geI dan berIumuran darah. Kesian tengok tapi geram pun ada. Korang pulak macam mana?

Baca Juga : Orang Melayu itu malas hanya mitos…

Amalkan 6 perkara ini untuk menjemput rezeki

Ini cara sebenarnya sembur minyak wangi untuk bau kekal lama

Ini cara mudah hilangkan kesan kuning pada Blender ramai orang tak tahu…

 

CATEGORIES
TAGS