Shila Amzah tumbang lepas habis konsert solo di KLCC, kekasih dedah keadaan terkini

Shila Amzah tumbang lepas habis konsert solo di KLCC, kekasih dedah keadaan terkini

Shila Amzah tumbang lepas habis konsert solo di KLCC, kekasih dedah keadaan terkini. Usai menjayakan konsert Shila Amzah Journey To The Future Live Tour di Plenary Hall, KLCC malam tadi, penyanyi popular Shila Amzah dikejarkan ke h0spital untuk menerima rawatan.

Menerusi perkongsian di Inst4gram Stories Shila dan teman rapatnya, Ubai, penyanyi itu difahamkan diserang asthma dan mendapatkan rawatan nebulizer serta drip.

“Gagal,” kongsi Shila ringkas berserta emoji men4ngis di Inst4gramnya dalam keadaan yang masih bersolek selepas tam4t konsertnya. Begitupun, individu yang paling istimewa pastilah Ubai yang setia menemani Shila ketika menerima rawatan di katil h0spital.

Shila Amzah tumbang lepas habis konsert solo di KLCC, kekasih dedah keadaan terkini

Tulis ubai pula; “Get well soon”, bersama satu lagi hantaran bersulam GIF hati dan lagu-lagu popular Shila seperti Patah Seribu, Jauh Hati, Khilaf Asmara dan Masih Aku Cinta. Balas Shila daripada hantaran Ubai; “Ya Allah sempat.”

Sebelum ini, KONSERT Journey To The Future Shila Amzah yang berlangsung di Dewan Plenary, Pusat Konvensyen Kuala Lumpur (KLCC) pada malam Sabtu membuktikan penyanyi itu berada dalam kelas tersendiri.

Tampil penuh gaya bagi menghiburkan 3,000 penonton yang hadir menyaksikan konsert tersebut, Shila atau Nurshahila Amir Amzah, 32, berjaya menterjemahkan pengalaman hidup sepanjang tiga dekad bergelar anak seni menerusi persembahan bertenaga dan menghiburkan.

Membuka tirai k0nsert dengan lagu Dunia Baru, aksi lincah Shila menggamatkan suasana dewan dan kemantapan vokalnya tidak perlu dipertikaikan. “Segala suka dvka, penat lelah dan getir kehidupan seorang Shila Amzah bakal dipersembahkan untuk anda malam ini,” katanya sejurus selesai menyampaikan lagu berkenaan.

Turut hadir ke konsert berkenaan adalah ibu bapanya iaitu Datuk ND Lala dan Datin Fauziah Sarman, anak lelakinya iaitu Seth Uwais, serta adik perempuannya, penyanyi Syada Amzah.

Apa mencvri perhatian adalah teman lelakinya iaitu personaliti media s0sial, Ubai turut dilihat hadir ke konsert berkenaan.

Baca Lagi:
Ramai terkejut rupanya Beto Kusyairy pegang tangan lelaki bukan tangan Diana Danielle, wanita dedah disebalik tabir buat poster IMAGINUR
Tauke kedai emas terkejut pelanggan guna duit syiling beli 7 cincin emas
Lelaki ini berjaya rakam ruang dalaman Proton X90 (VX11) buat kali pertama sebelum keluaran rasmi
CATEGORIES