Sajat turut serta sekolahkan Abang Tesla, kata-kata buat ramai terhibur ‘setepek’ atas muka

Sajat turut serta sekolahkan Abang Tesla, kata-kata buat ramai terhibur ‘setepek’ atas muka

Sajat turut serta sekolahkan Abang Tesla, kata-kata buat ramai terhibur ‘setepek’ atas muka. Kisah perkahwinan kedua Abang Tesla nampaknya masih menjadi bualan hangat di media sosial dan ramai yang terpanggil untuk memberikan pendapat (atau kecaman) masing-masing.

Usahawan yang kini menetap di Australia, Sajat turut menghentam tindakan Abang Tesla menduakan isterinya dan berkahwin lagi satu baru-baru ini.

Menerusi TikTok, Sajat telah memberi respon terhadap kenyataan lelaki itu yang tular sebelum ini tentang mengapa dia berkahwin dua.

Sajat turut serta sekolahkan Abang Tesla, kata-kata buat ramai terhibur 'setepek' atas muka

Sajat terang-terangan mencemuh alasan Abang Tesla dan berpendapat lelaki itu boleh sahaja menggunakan duitnya untuk membuat prosedur IVF.
Kalau tak boleh ‘tembak’ terus dekat pant*t tu, boleh ‘tembak’ dekat tabung (IVF) faham tak?”

Bukan itu sahaja, Sajat begitu yakin bahawa Abang Tesla hanya menggunakan anak sebagai alasan untuk beristeri dua dan berkata jumlah harga hantaran boleh digunakan untuk membayar kos IVF.

Kata banyak duit, kata kereta Tesla. Takkanlah ‘tembak’ dekat tabung tak mampu nyah?”

Kata-kata Sajat itu membuatkan ramai terhibur sekaligus bersetuju dengan pendapatnya serta berkata pemikirannya lebih bijak daripada Abang Tesla.

@nurulhusnayusri ⚠️repost again⚠️ vdeo kene remove dgn tiktok😑#fypシ゚viral #tiktokmalaysia❤️🇲🇾❤️ #sajatmembebel😂 #sajatvideo #sajat #abgtesla #viralabgtesla #ivf #sajatlive #abgtesla ♬ Funny lazy donkey (hilarious song)(937200) – LEOPARD

Baca Lagi:
Tular video sekumpulan lelaki berzikir beramai-ramai dengan kaedah luar biasa di Makam Tok Kenali
Kisah pelakon seniman yang disegani Tony Kassim meninggal ketika solat Tahajjud
Kakak dedah cikgu buli adik OKU sampai ugut nak buka kain
CATEGORIES