‘Rupanya selama ini ramai yang tertipu Mamat kena ‘kick’ dari Sepah’, Jep dedah perkara sebenar yang berlaku..

‘Rupanya selama ini ramai yang tertipu Mamat kena ‘kick’ dari Sepah’, Jep dedah perkara sebenar yang berlaku..

‘Rupanya selama ini ramai yang tertipu Mamat kena ‘kick’ dari Sepah’, Jep dedah perkara sebenar yang berlaku… Ahli kumpulan Sepahtu, Jep baru-baru ini tampil menjelaskan punca mengapa Shuib tak muncul dalam Sepahtu Reunion Live (SRL). Penerangan yang diberikan Jep dipercayai untuk menutup spekulasi yang tercetus dalam kalangan peminat kumpulan lawak itu.

Terbaru, ketika sesi langsung di TikTok, Jep ditanya peminat adalah masih sayang hubungan yang terjalin dengan anggota asal Sepah iaitu Shuib dan Mamat.

'Rupanya selama ini ramai yang tertipu Mamat kena 'kick' dari Sepah', Jep dedah perkara sebenar yang berlaku..

Menurut Jep, sudah tentu dia sayangkan rakannya. Apa yang ditulisnya di media sosial tempoh hari adalah penjelasan daripada pihaknya untuk menjernihkan keadaan.

Jep jawab soalan pasal Shuib dan Mamat

@y13nnn29_ DOA YANG BAIK² #jep #jepsepahtu #jepsepahtu🤣 #jeptapan #tapantakgila #shuib #shuibsepahtu #mamat #mamatsepah #sepah #rahim #lawakmalaysia #lawak #sultan #live #random #lawakmalaysia #lawak #viral #trending #fypage #fypシ #fyp #fypシ゚viral #malaysian #malaysia #malaysiatiktok #friends #friendship #fypシ #fyp #fypシ゚viral #malaysian #malaysia #malaysiatiktok #beranda #berandatiktok #xyzbca ♬ Silence 3 Minutes – Silence for Meditation

Tak adalah dah macam gitu tak kawan ke, nak musuh ke. Tak ada. Penulisan tu tak ada sentuh apa-apa. Abang cuma cakap ini kenyataan dia, keadaan dia.

Kalau nak kata sayang ke tidak, mestilah sayang kawan. Shuib ke Mamat ke tu semua kawan-kawan abang.

Tambah Jep lagi, dia sebenarnya yang mengundurkan diri daripada kumpulan Sepah bukannya Mamat dikeluarkan. Disebabkan itu, apabila keluar dia tak bawa nama Sepah sebaliknya buat nama baru iaitu Sepahtu.

Tak ada siapa kick siapa. Mamat masih Sepah. Pemahaman yang salah bila cakap Mamat dulu kena kick, Mamat stay. Abang dan Shuib yang keluar daripada Sepah.

Katanya, memang adat bila berkawan seseorang mesti ada rasa selesa untuk bekerja bersama atau sekadar selesa untuk bersahabat.

Buat apa gaduh masam muka

Dia dan Mamat memang masih berkawan baik sehingga ke hari ini. Malah, mereka kerap berjumpa dan lepak bersama.

Umur dah dekat 40 buat apa gaduh-gaduh nak masam muka itu ini. Abang tak ada masa untuk itu guys.

Suami kepada Sari Yanti ini berkata tiada istilah lupa rakan sekampung bila dah berjaya kerana rezeki itu sudah ditentukan.

Imbau kembali keadaan dulu, Jep berkata dia keluar daripada Sepah diikuti Shuib untuk menjayakan telemovie ‘Siapa Dapat Lisa’.

Baca Lagi:
Penduduk gempar beratus buaya kelaparan sampai makan sesama buaya
“Bini dia tak jealous ke?”, Aksi Remy Ishak dan Maya Karin menari jadi bualan hangat netizen
Lelaki ini berjaya rakam ruang dalaman Proton X90 (VX11) buat kali pertama sebelum keluaran rasmi
CATEGORIES