‘Rezeki’ lelaki ini, mesin ATM rosak tiba-tiba keluarkan duit sebanyak RM10,000 semasa berdiri depan bank

‘Rezeki’ lelaki ini, mesin ATM rosak tiba-tiba keluarkan duit sebanyak RM10,000 semasa berdiri depan bank

‘Rezeki’ lelaki ini, mesin ATM rosak tiba-tiba keluarkan duit sebanyak RM10,000 semasa berdiri depan bank. Rakaman CCTV tersebar baru-baru ini menunjukkan sebuah mesin ATM rosak dan telah mengeluarkan beberapa ratus helai wang kertas, dipercayai bernilai RM10,000!

Video berdurasi 16 saat itu menjadi viral selepas dimuat naik di YouTube dan berjaya mendapat 250ribu tontonan hanya dalam masa 24 jam sahaja.

Di dalam video itu, seorang lelaki Melayu dilihat sedang menggunakan mesin ATM tersebut.

'Rezeki' lelaki ini, mesin ATM rosak tiba-tiba keluarkan duit sebanyak RM10,000 semasa berdiri depan bank

Bagaimanapun, ketika sedang menunggu wang yang ingin dikeluarkannya itu, beratus-ratus nota RM50 ‘dimuntahkan’ oleh mesin ATM tersebut. MEMANG WANG KERTAS SEBENAR.

Boleh dilihat di dalam video, lelaki Melayu itu terkejut, kemudian memandang sekeliling sebelum mengambil wang itu semua secepatnya.

Mesin ATM tersebut dikatakan mungkin rosak dan jumlah wang yang ‘dimuntahkan’ mesin itu adalah sebanyak RM10,000! Siapa tak terkejut weh kalau tiba-tiba jadi depan mata macam ni kan. Duit tuuuu!

Ramai yang terkejut dan terpukau dengan insiden yang berlaku kepada lelaki Melayu di dalam video ini (mestilah!).Walaupun lokasi kejadian tidak dapat dikenal pasti, netizen rata-rata mengekspreskan rasa terkesima mereka dan teruja jika insiden itu berlaku kepada mereka.

Sama ada lelaki Melayu itu menghubungi pihak pengurusan bank tentang kejadian ATM rosak ini atau tidak, ianya tidak dapat dipastikan.

Kalau jadi dekat korang, apa korang buat?

Baca Lagi:
Pasar mini paling sukar dikunjungi di dunia, terletak di lereng bukit setinggi 120 meter
6 tahun bercinta, lamaran lelaki ini ditolak keluarga perempuan sebab asal Kelantan
Rupanya ini cara mudah keluarkan semut yang masuk dalam bekas gula, tak sampai sejam pun semua keluar
CATEGORIES