Ramai sedih tengok anak sulung Rita Rudaini

Ramai sedih tengok anak sulung Rita Rudaini

Ramai sedih tengok anak sulung Rita Rudaini. Video Rita Rudaini Menghantar Anak Sulungnya, Airit Rayyan Rizqin Pulang Ke Asrama Buat Ramai Tersentuh. Sampai Hilang Dari Pandangan Mata Rayyan Tengok Mommy Dan Adik. Alahai Sayu Sungguh Tengok Wajah Anak Teruna Rita Ni !!

Berat mata memandang, berat lagi bahu yang memikul. Bukan mudah untuk pelakon jelita Rita Rudaini membesarkan anak-anak seorang diri, namun kini Rita sudah boleh tersenyum dan berbangga melihat anak-anaknya.

Tahun lalu, Rita ada berkongsikan perihal anak sulungnya, Airit Rayyan Riqzin yang menyambung pengajiannya di sebuah sekolah MRSM. Berjauhan buat pertama kalinya, hati ibu mana yang boleh menahan air mata ketika melalui detik ini.

Ramai sedih tengok anak sulung Rita Rudaini

Meninjau entry terbaru Rita di akaun Instagramnya, satu video telahpun dimuatnaik yang memaparkan Rita bersama anak keduanya, Airit Qaqa Arjuna menghantar Rayyan pulang ke asrama kerana sesi persekolahan baru telah pun bermula.

Wajah Rayyan yang manis itu tersenyum sahaja. Bersalaman dan berpel0kan dengan Qaqa, moment ketika kereta bergerak men1nggalkan Rayyan membuatkan ramai yang tersentuh. Alahai sampai h1lang dari pandangan Rayyan tunggu pemergian mommy dan adik.

Jom tonton video di bawah :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RITARUDAINI® (@ritrud727)

Perkongsian ini telahpun meraih lebih 30 ribu tanda suka daripada warganet dan antara komen-komen yang diberikan :

” Tak tau pasai pa.. tiap Kali tgk video anak Rita akak rasa seb4k. Anak bijak dan soleh, moga Allah lindungi selalu.. “

” Sed1hnya Allah mommy…. tgk anak sampai dia hilang dari pandangan… mommy kene kuat. suka tgk anak rita selalu ada quran ditangan.. beruntung ibunya.. “

” Dia tgu sampai hbs adik dan mommy dia balik.. Good boy. In Shaa Allah berjaya anakanda Ryan dgn cemerlang… akak pun rasa yg sama stp kali hantar anak ke asrama.. “

” Cepat betul waktu berlalu, Ryan dah remaja dah ampaaa.. lama sungguh tak tengok dia. Semoga berjaya dunia juga akhirat… Nnti bahagiakan mummy yg byk berk0rban buat anak2.. “

” Semoga Abg ryan dapat menjadi pelindung Mumy bila dh besar nanti. Jadi anak soleh buktikan pada org luar tak ada ayah pun boleh je hidup dengan baik dan jauh lebih baik.. “

” Yang tgk pon auto sed1h. betul2 sed1h.. korang yang mana single mom jadikanla rita rudaini sbg inspirasi… proud mom… kesed1han dia di bayar.. “

” Smpai keter mommy h1lang dr pandangan, Ryan tggu. aunty nik basah mata. Untung Rita ni. Orang buat apa kat dia, tgk la anak2 dia.. Pandai dia didik anak. Menjadi anaknya dengar ckp.. Soleh. AlQuran kat tgn.. “

” Kita yg tengok ni pun auto sed1h. Kuatlah anak2 rita ni, dgn apa yg dilalui. Semoga Allah terus permudahkan setiap langkah mereka.. “

Warganet turut memuji Rayyan yang sentiasa berdamping dengan kitab suci Al-quran. Alhamdulillah perlahan-lahan, segala peng0rbanan Rita Allah balas dengan kejayaan anak-anak. Semoga Rayyan menjadi seorang huffaz yang berjaya dan terang hatinya dalam menimba ilmu.

Baca Juga : 
Lama tak muncul di kaca tv, netizen terkejut tengok keadaan terkini bekas wartawan ‘terjah’ Nas Ahmad
Patutlah lama tak muncul di kaca tv, rupanya ini yang terjadi pada pelakon Rusdi Ramli
Datuk Yusof Haslam terpaksa pujuk Syafiq kerana Syamsul Yusof

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *