Perkahwinan tidak direstui keluarga, isteri kerat kemaluan suami sedang tidur

Perkahwinan tidak direstui keluarga, isteri kerat kemaluan suami sedang tidur

Perkahwinan tidak direstui keluarga, isteri kerat kemaluan suami sedang tidur. Seorang isteri nekad mengerat kemaluan suaminya yang sedang tidur selepas mangsa mahu menceraikannya kerana tertekan perkahwinan tidak direstui keluarga, lapor laman berita TribunJatim hari ini.

Menurut Ketua polis Surakarta, Iwan Saktiadi, kejadian itu berlaku pada awal pagi di sebuah hotel di Solo semalam. Si isteri dengan sengaja mencederakan kemaluannya sehingga luka.

Dia kemudian mengerat kemaluan mangsa dengan menggunakan pisau pemotong sekitar pukul 4.30 pagi (waktu tempatan) .

Perkahwinan tidak direstui keluarga, isteri kerat kemaluan suami sedang tidur

Apabila si suami terbangun dan melihat dirinya dalam keadaan berdarah, dia lantas menghubungi kakitangan hotel tersebut sebelum dihantar ke hospital untuk mendapatkan rawatan.

Pihak polis yang mendapat maklumat tentang insiden tersebut kemudian bergegas ke tempat kejadian dan menangkap si isteri yang kini ditahan reman.

Menurut Iwan, pasangan itu bernikah mengikut adat Bali setahun lalu.

Keluarga si suami bagaimanapun tidak bersetuju dengan pilihannya, menyebabkan dia mengalami tekanan perasaan dan mahu menceraikan isterinya.

Baca Lagi:
Lelaki rogol budak 13 tahun hingga lahirkan bayi
Video senaman punggung Ifa Raziah dan Aliff Syukri jadi perhatian, ‘netizen minta perbanyakkan lagi buat video macam ni’
Gadis kongsi video cara buat aircond DIY berjaya raih 2 juta tontonan
CATEGORIES