Pemandu SUV kemalangan ketika lakukan aksi terlarang dalam kereta, kemaluan nyaris terputus

Cover 5 e1654446443977

Pemandu SUV kemalangan ketika lakukan aksi terlarang dalam kereta, kemaluan nyaris terputus.

Seorang lelaki bernasib baik kerana alat sulitnya masih selamat, selepas kereta jenis SUV yang dipandunya terbabit dalam kemalangan, ketika pasangannya sedang melakukan aksi terlarang terhadap dirinya dalam kenderaan itu.
Menurut polis, pemanduan lelaki itu terganggu sebelum hilang kawalan lalu melanggar van FedEx yang datang dari arah bertentangan.

Walaupun tiada sebarang kemalangan jiwa yang berlaku, tetapi pemandu SUV berkenaan melangkah keluar dari kenderaannya dengan kesan kecederaan parah di bahagian kemaluan.

Pemandu SUV kemalangan ketika lakukan aksi terlarang dalam kereta, kemaluan nyaris terputus

Sementara itu, penumpang wanita yang juga kekasihnya turut mengalami kecederaan ringan akibat dari kemalangan itu menyebabkan dia secara tidak sengaja tergigit kemaluan kekasihnya dengan kuat.

Bomba dan Penyelamat Fort Lauderdale yang dimaklumkan mengenai kejadian tersebut terus dikerahkan ke lokasi. Sebaik saja tiba, mereka mendapati dua pekerja dalam van FedEx hanya mengalami kecederaan ringan.

Pegawai bomba mengesahkan, penumpang wanita dalam kenderaan SUV itu ditemui dalam keadaan separuh bogel dan melakukan perbuatan terlarang terhadap kekasihnya yang menjadi punca kemalangan.

Polis setakat ini masih belum memutuskan siapa yang akan didakwa.

Baca Lagi:

Ustaz Neo dedah dan lukis muka 4 orang penyihir Ustaz Kazim berserta jin peliharaannya

Scammer berputih mata selepas di ‘checkmate’ oleh seorang pemuda

Sepatutnya dah kahwin, tapi keluarga tak restu sebab ‘status’ single mom (janda)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *