Pelakon senior Noralbaniah dedah gambar berkepala botak jadi perhatian netizen

Pelakon senior Noralbaniah dedah gambar berkepala botak jadi perhatian netizen

Pelakon senior Noralbaniah dedah gambar berkepala botak jadi perhatian netizen. Pelakon senior Noralbaniah mencuri perhatian netizen apabila memuat naik sekeping gambar memaparkan dirinya dalam keadaan botak.

Menurut Noralbaniah, foto yang dirakam lebih dua dekad itu merupakan gambar yang diambil sewaktu dia berada dalam proses baik pulih selepas terlibat dalam kemalangan jalan raya.

Pelakon senior Noralbaniah dedah gambar berkepala botak jadi perhatian netizen

“Muka sama dah #balingbalik 1996. Baru belajar nak angkat tangan…berjaya tu, baru sebelah. Sebelah lagi belum tahu lagi.
“Praktis hari-hari untuk terus keyakinan untuk hidup normal. Abaikan kepada botak tu, nak buat macam mana, dah doktor bedah kepala. Agaknya masa tu itu yang terbaik, Alhamdulillah, terima kasih Allah,” coretnya menerusi satu entri yang dimuat naik di Instagram miliknya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NORALBANIAH (@noralbaniah)

Lebih menyentuh hati, kata Noralbaniah insiden kemalangan jalan raya itu turut mengorbankan suami tercintanya.

“Ini masa akak kemalangan tahun 1996. Suami kak meninggal dunia,” katanya ketika menjawab pertanyaan netizen di ruangan komen.

Perkongsiannya itu kemudian menerima pelbagai respons dalam kalangan netizen yang mana rata-rata menyifatkan pelakon filem Hantu Wangan itu seorang wanita cekal.

Noralbaniah mendirikan rumah tangga dengan pelumba kereta, Sudarman Daud.

Bagaimanapun, suaminya maut selepas mereka berdua terlibat dalam nahas jalan raya pada 1996 yang mana ketika itu Noralbaniah mengalami kecederaan parah di kepala.

Sejak kematian suami, Noralbaniah tidak pernah berkahwin lain dah membesarkan anak tunggal mereka, Syarra yang kini berusia 24 tahun.

Baca Lagi:
Latar belakang Ustaz Wadi Anuar yang ramai tak tahu, rupanya…
Video lelaki panik tangan tersangkut di jaring kandang harimau, sekali ini yang jadi
Transgender paling cantik di Thailand sah kahwin dengan jutawan muda
CATEGORIES