Pelakon NoorKhiriah menangis di kubur ‘cium batu nisan’

Pelakon NoorKhiriah menangis di kubur ‘cium batu nisan’

Pelakon NoorKhiriah menangis di kubur ‘cium batu nisan’. Pemergian bapa tersayang semenangnya meninggalkan bekas di hati pelak0n, Noorkhiriah. Sebagai seorang anak, hilang sudah tempat bermanja dan juga kasih sayang seorang ayah buat selamanya.

Disebabkan itu juga, Khiriah tidak dapat menahan sebak dan menangis sewaktu menziarahi kubur arwah bapanya baru-baru ini.

Menurut Khiriah atau nama sebenarnya Noorkhiriah Ahmad Shapie, rindu paling sakit adalah rindu pada mereka yang telah tiada.

Pelakon NoorKhiriah menangis di kubur 'cium batu nisan'

“Orang selalu nampak akak gelak… Tapi bila bahagian ini akak kalah… Rindu paling sakit… Ayah adalah lelaki pertama yang tak pernah sakitkan hati anak dia.
“Sangat betul dik… Masa ni empangan akak pecah, hari lahir arwah ayah 3/12 baru-baru ini. Semua anak-anak balik.
“Genap 69 tahun kalau ayah akak masih ada… Cium batu nisan pun akak dah rasa puas sangat. Sakit rindu ni, sakit sangat. Semoga pak tenang kat sana. Al- Fatihah…” luahnya.

Dalam pada itu, Khiriah juga menasihatkan kepada mereka yang masih mempunyai ibu bapa untuk menjaga mereka dengan baik dan penuh kasih sayang.

“Pada yang masih ada keduanya jagalah elok-elok… Sebab semua berbalik pada kita nanti… Arwh ayah akak terror masak meggi @kembojacempaka_ dendiam auk rekod ya,” coretnya.

Komen netizen:

Pelakon NoorKhiriah menangis di kubur 'cium batu nisan'

Pelakon NoorKhiriah menangis di kubur 'cium batu nisan'

Baca Lagi:
Annuar Musa ‘tutup mulut’ isu duit berjuta dalam bilik tidur Muhyiddin
Tular gambar Tok Mat jumpa pemimpin kanan PN cetus tanda tanya
Jiran minta aku hantar makanan , aku terkejut ada lelaki lain tengah bersama isteri dia
CATEGORIES