Pekerja yang hebat, mampu cuci 50 pinggan dalam masa 10 saat

Pekerja yang hebat, mampu cuci 50 pinggan dalam masa 10 saat

Pekerja yang hebat, mampu cuci 50 pinggan dalam masa 10 saat. Hidangan bersih dan perkakas adalah penting untuk kesihatan keluarga. Bakteria tumbuh pada pinggan dan perkakas yang belum dibersihkan, dibilas, dan dikeringkan dengan teliti. Hidangan kotor, perkakas dan sisa makanan yang tinggal di dapur boleh menarik lipas, tikus, atau perosak lain.

Anda boleh membuat proses mencuci pinggan lebih mudah dan lebih cepat jika anda menyusun kerja anda. Anda perlu: air panas, tikar getah untuk melindungi piring daripada pecah, pengikis getah untuk mengeluarkan makanan berlebihan, bulu keluli atau pad penyental, rak pinggan mangkuk, dulang, detergen pencuci pinggan, kain lap dan tuala – untuk digunakan hanya untuk mencuci pinggan mangkuk. (Pastikan mereka penyerap dan bebas lintasan).

Simpan detergen dan agen pembersih berhampiran sink untuk menyelamatkan langkah. Walau bagaimanapun, demi keselamatan, pastikan mereka tidak dapat diakses oleh kanak-kanak kecil. Simpan bungkus plastik, kerajang aluminium dan bekas peti sejuk berhampiran kawasan pembersihan supaya mereka akan berguna apabila menyimpan sisa makanan.

Apa-apa pun, info di atas adalah sekadar kongsi maklumat. Sekarang mari kita tonton video di bawah. Tiada Lawan!! Pekerja cuci pinggan yang HEBAT.. 10 Saat cuci 50 pinggan.

Sila tonton video:

Baca Lagi:

Macam tak percaya, jumpa batu permata bernilai RM13.8 juta, lelaki ini tunaikan janji buat semua penduduk setempatnya….

Saintis kelahiran Malaysia maut dalam kemalangan ketika berbasikal di Oxford

Vaksin kedua untuk kanak-kanak 5 hingga 11 tahun diluluskan

CATEGORIES
TAGS