Niat nak berjimat order ‘ice water’, sekali yang sampai air bapak mahal

Niat nak berjimat order 'ice water', sekali yang sampai air bapak mahal

Niat nak berjimat order ‘ice water’, sekali yang sampai air bapak mahal. Untuk yang ingin berjimat atau tak gemar minuman manis, mesti selalu pesan ‘ice water’ atau air kosong kan? Kebanyakan kedai atau restoran hanya cas kadar yang minimum untuk air tersebut.

Video yang dimuat naik oleh sakakeliwon ini telah membuat netizen terhibur dan terkejut dengan air yang datang itu.

Apa Yang Sampai Ke Meja Beliau Sangat Mengejutkan Warganet

Niat nak berjimat order 'ice water', sekali yang sampai air bapak mahal

Apabila pesanannya sampai, apa yang dihidangkan adalah air dalam botol yang sangat besar. Hasrat untuk berjimat pada hari itu telah musnah oleh sebab air yang dipesan itu.

Ramai warganet yang terkejut bahkan ada juga yang mengatakan serba salah untuk minum air itu.

“Ingat kita dah pandai, rupanya kedai lagi pandai twist”

Niat nak berjimat order 'ice water', sekali yang sampai air bapak mahal

“Sedap air ni..”

Niat nak berjimat order 'ice water', sekali yang sampai air bapak mahal

@sakakeliwonpadan la waiter tanya xpe ke saiz besar… xde saiz kecik 😂😂😂😂♬ Untukmu Aku Bertahan – Afgan

Baca Lagi:
‘Anak sulungku adalah suamiku sendiri’
Syamsul Yusof saman JAWI RM10 juta kes kahwin dua
Selamba je lelaki ini rakam ‘pontianak’ makan ayam dalam reban

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *