Netizen kecam Elly Mazlein bergolek atas pentas, “video macam ni tak payah post la”

Netizen kecam Elly Mazlein bergolek atas pentas, “video macam ni tak payah post la”

Netizen kecam Elly Mazlein bergolek atas pentas, “video macam ni tak payah post la”. Siapa sahaja tidak mengenali pengacara dan penyanyi Elly Mazlein yang boleh dikatakan mempunyai perwatakan yang ‘gila-gila’ baik di kaca televisyen mahupun di luar.

Terbaharu, Elly atau lebis mesra disapa Kak Lina itu sekali lagi menjadi perhatian apabila aksinya di pentas sebuah program nyanyian baru-baru ini mencuit hati penonton.

Menerusi sebuah rakaman video, Elly kelihatan terbaring dan berpusing-pusing di atas pentas selepas dia seolah-olah tersingkir dari program nyanyian itu.

Netizen kecam Elly Mazlein bergolek atas pentas, "video macam ni tak payah post la"

Ternyata gelagat Elly itu membuat penonton terhibur dengan aksi-aksi dramatik tersebut.

Namun, biarpun sering mendapat perhatian dek kerana karenah bersahajanya itu, aksi tersebut turut mendapat reaksi kurang senang daripada kalangan warganet di media sosial.

Rata-rata warganet menyifatkan aksi Elly itu sangat keterlaluan sehingga terpaksa merebahkan badannya ke lantai pentas dan mengangkat kakinya.

Lebih panas, ada juga meluahkan rasa kecewa apabila melihat Elly yang juga seorang wanita dan isteri itu sanggup memalukan diri di dalam kaca televisyen.

Baca Lagi:
Siram pokok pada musim kemarau akan didenda RM6,000
Tergempar! Youtuber ajak orang ramai ingat mati, tanam diri dalam kubur bersama ular sawa, akhirnya ini yang terjadi
5 kelebihan roti keping yang ramai tak tahu, kalau tamat tempoh jangan buang!
CATEGORIES