Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin bukan calang calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni.

Tiada angin, tiada ribut. Secara tiba-tiba, pelakon lelaki popular Zul Ariffin mencetuskan kontroversi hari ini setelah memuat naik klip ‘trailer’ bagi drama lakonan terbarunya berjudul Perempuan Itu yang akan menemui penonton tidak lama lagi.

RAKAMAN KLIP VIDEO TERBARU ITU ADA DI BAWAH SEKALI

Dengan jelas, kandungan klip pendek yang dipilih bagi mempromosikan drama itu memaparkan beberapa babak panas yang menyebabkan warganet merasa terkejut.

Tidak kurang juga ada yang keliru mengapa babak tersebut dibenarkan untuk dilakonkan; apatah lagi ditayangkan untuk tontonan khalayak.

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

Untuk pengetahuan, Hariesa dicungkil menerusi DFKL 2019 dan mula mendapat perhatian menerusi drama Life Lila dan Pink Smile; kedua-duanya ditayangkan di saluran TV3. Menariknya, raut wajah Hariesa selalu dikatakan mirip seorang lagi pendatang baharu, Siti Khadijah Halim oleh peminatnya.

Biodata Siti Hariesa

Nama Penuh: Siti Hariesa

Nama Popular: Siti Hariesa

Asal: Kuala Lumpur

Bangsa: Melayu

Agama: Islam

Kerjaya: Pelakon

Penglibatan: Bekas peserta DFKL 2019 / Perempuan Itu 2022

Drama: Utusan Cinta Buat Adam (2019) / Perempuan Itu 2022

Laman Sosial:Instagram: Siti Hariesa

Terdahulu, drama Perempuan Itu yang turut menampilkan Mimi Lana pernah menjadi bualan ramai setelah salah satu watak dalam drama itu ditawarkan kepada usahawan sensasi, Iqbal Zulkefli.

BUAT hal lagi! Babak panas yang dimuat naik pelakon Zul Arifin di laman sosial pada malam Jumaat menerima kecaman netizen.

Video memperlihatkan pelakon 35 tahun itu mendukung pelakon baharu Siti Hariesa dari depan dianggap keterlaluan dan tidak sesuai untuk tayangan masyarakat di negara ini.

Selain itu, babak menghairahkan menunjukkan pelakon wanita itu menyuap ‘whipped cream’ ke mulut Zul sebelum menghabiskannya seolah-olah filem lucah.

Rata-rata netizen meluahkan rasa marah dan kecewa dengan aksi yang dipercayai drama baharu lakonannya berjudul Perempuan Itu.

Lebih menimbulkan kemarahan apabila drama arahan Erma Fatima itu difahamkan bakal ditayangkan pada Ramadan ini.

“Kita sibuk bersedia untuk Ramadan dan kamu mempromosi drama begitu?”

“Mereka cuba bawa 50 Shades of Gray dalam industri Malaysia. Perkara ini terlalu menjijikkan.

“Zul Ariffin saya ingat anda dah berhijrah? ErmaFatima anda merosakkan bulan Ramadan!” ujar beberapa netizen.

Video yang dikongsi kira-kira pukul 9 malam tadi kini sudah mencecah 800,000 tontonan dan lebih 12,000 komen di Instagram.

Malah, nama Zul Ariffin kini trending di Twitter gara-gara aksi tersebut.

Usaha mStar untuk mendapat penjelasan Zul mengenai perkara ini masih belum berjaya.

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

ANTARA babak panas yang mencetuskan kontroversi. FOTO IG ZUL ARIFFIN

Rata-rata netizan mengecam babak panas tersebut.

“bukan si zul ni ke dlu..pernah kluar vdeo…ckp…stail dia..xsuka gi mjls² kawen, tapi lagi suka pergi ziarah kematian sebab akan lagi mengingatkan beliau tentang kematian, agaknya, dah lama xgi tmpt org mati kot, tu yg terlupa, yg beliau pun akan mati juga..”

“Kalau artis sembang berhijrah ke dapat hidayah ke tak payah laa beria sangat percaya. Semua tu hipokrit je. Kalau betul berubah mesti takkan terlibat dalam dunia seni ni.. Sedaya upaya cuba tinggalkan apa yang dilarang.. Ini dengan muka stimnya..yang betina pulak muka memang ajak ke katil je.. Wtf laa penulis skrip dan pengarah drama malaysia. Jangan cakap alasan nanti sebab nak bagi pengajaran. Taik ngko pengajaran”

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

“Sanggup belakon aksi panas” nama Siti Hariesa tuIar selepas Zul Ariffin muat naik kIip

Zul Yahya Tampil Beri Nasihat

Menerusi Live Facebook, Zul Yahya meluahkan rasa malu dan kesal dengan apa yang terjadi di dalam industri hiburan Malaysia.

Sewaktu beliau sendiri terlibat dalam dunia lakonan dahulu tiada babak babak panas yang memalukan waktu itu. Adakah kita mengikut budaya barat?

“Nama sama hujung hujung pelakon itu cuma bapak dia dan bapak saya tak sama” – Zul Yahya

Zul Yahya turut memberi teguran kepada Zul Ariffin, producer, penerbit dan siapa yang terlibat.

Zul Yahya juga mengajak semua netizan berhneti dari perkongsi video terbabti dan sama-sama untuk b0ikot

“Jangan kita jadi sebahagian yg menyebarkan adengan berzin4 dan perkara2 maksiat yg lain … sipelaku untung , kita rugiii promosi murahan ! Boik0t !”

Nama Siti Hariesa tular selepas tersebar klip aksi panas bersama Zul Ariffin, bukan calang-calang orang ni

“Sanggup belakon aksi panas” nama Siti Hariesa tuIar selepas Zul Ariffin muat naik kIip

Tinjauan mendapati video yang telah meraih lebih sejuta tontonan dan 21,000 komen tersebut telah dipadamkan menerusi Instagram Zul.

Selain Zul dan Siti Hariesa, Mimi Lana turut membintangi drama tersebut.

Baca Juga : Wanita tampar dan baling sos pada pekerja order salah, tapi lain pula yang terjadi puas hati tengok..

Tular video amoi mabuk langgar geng konvoi kereta mewah Lamborghini Aventador hijau

Terkenal yang paling cantik dan mahal di dunia, ‘baka kuda perang milik Rasulullah SAW’ dijual dengan harga RM8 billion

Perhatian kepada pengguna Highway LPT Karak – Gombak, jika anda dihampiri 4 lelaki ini sila berhati-hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *