Menang ‘cabutan bertuah’ sebanyak RM32 juta, lelaki dari Johor jadi jutawan segera

Menang ‘cabutan bertuah’ sebanyak RM32 juta, lelaki dari Johor jadi jutawan segera

Menang ‘cabutan bertuah’ sebanyak RM32 juta, lelaki dari Johor jadi jutawan segera. Seorang lelaki di Johor yang bekerja di Singapura berjaya memenangi ‘cabutan bertuah’ apabila memperoleh Supreme Toto 6/58 bernilai RM32 juta pada Rabu lalu, lapor MothershipSG.

Dalam catatan Facebook pada hari Rabu, Sports Toto Malaysia berkata tiket System 8 yang dimenangi beliau telah dibeli di Johor Bahru.

Menang 'cabutan bertuah' sebanyak RM32 juta, lelaki dari Johor jadi jutawan segera

“Saya dan isteri sangat gembira kerana impian kami telah menjadi kenyataan,” kata lelaki berusia 44 tahun itu yang dipetik dalam catatan Sports Toto.
“Saya akan terus bekerja dan menggunakan wang kemenangan untuk membayar pinjaman perumahan, membeli beberapa hartanah, menubuhkan tabung pendidikan untuk kanak-kanak dan menderma kepada pertubuhan kebajikan,” tambahnya.

Lelaki bertuah itu bekerja sebagai penyelia untuk sebuah syarikat perdagangan di Singapura tetapi tinggal di Johor, menurut laporan The New Straits Times.

“Saya sentiasa bertaruh pada permainan Toto 4D Jackpot dan Supreme Toto 6/58 hanya untuk suka-suka, dan saya tidak pernah menjangkakan saya boleh menjadi pemenang jackpot suatu hari nanti,” katanya dipetik dalam laporan itu.

“Nombor kemenangan – 1, 3, 9, 11, 26 dan 47 adalah antara nombor kegemaran saya yang sering saya pertaruhkan,” tambahnya.

Baca Lagi:
Guru kongsi kisah jamuan akhir kelas, ada murid yang tak makan sebab miskin
Lelaki setuju hantaran RM22,222.22, selepas selesai akad nikah lelaki ceraikan isteri talak 3 depan orang ramai
‘Pernah pukul bini tak menyesal ke lantik saya?’- Awie dilantik Duta Yayasan Erth Al-Mustafa
CATEGORIES