Masih belum selesai, kawan Puteri Sarah pula dedah sikap Syamsul Yusof yang sebenar yang ramai orang tak tahu

Masih belum selesai, kawan Puteri Sarah pula dedah sikap Syamsul Yusof yang sebenar yang ramai orang tak tahu

Masih belum selesai, kawan Puteri Sarah pula dedah sikap Syamsul Yusof yang sebenar yang ramai orang tak tahu. Masih belum selesai kemelut rumah tangga antara pelakon Puteri Sarah Liyana dan suami, pengarah Syamsul Yusof kerana ia masih diperkatakan netizen dan dalam proses urusan mahkamah.

Baru-baru ini, sebuah portal hiburan melaporkan bahawa rakan kepada Puteri Sarah ada memuat naik beberapa hantaran di Instagram Story yang menzahirkan perasaan kecewa terhadap sikap suami sahabatnya itu.

Screenshot 2023 01 06 142109

mea 2

IMG 4232 1 630x1076 1 e1672986314215

Kata individu itu, dia merasa sedih apabila mengenangkan saat Puteri Sarah dirisik sehinggalah bernikah dengan Syamsul Yusof.

Time dia tergila-gilakan Sarah, time tu jugak dia nak size cincin. Dia tak kira dah Sarah tengah busy outstation ke, tengah shooting ke dia peduli apa.

Masih belum selesai, kawan Puteri Sarah pula dedah sikap Syamsul Yusof yang sebenar yang ramai orang tak tahu

Hari majlis merisik pun nak bergaduh, perangai macam budak-budak. SY ni cemburu nak mampos ye. Dia boleh skodeng (mengendap) dari jauh waktu Sarah kerja. Dengan erti kata lain dia sangat mengongkong Sarah!

Individu itu juga meluahkan rasa kasihan terhadap anak-anak sahabatnya itu terutama Sumayya yang dikatakan ‘bersedih’ sejak kecil lagi.

Tambahnya lagi, dia membuat hantaran seperti itu bukan sekadar suka-suka tetapi kerana sakit hati apabila melihat komen segelintir netizen yang tidak mengetahui kisah sebenar di antara Syamsul dan Puteri Sarah.

“Aku nak korang yang baca ni jadikan isu yang belum ada titik noktah ini sebagai teladan untuk kita bersama” tulisnya lagi.

Baca Lagi:
Kualiti barang zaman dulu memang padu! – Lelaki jumpa serbuk koko dan ‘baking powder’ tarikh luput 1998 milik arwah mak dan buku resipi
Warga emas selamba merokok walaupun dihempap pokok tumbang
Tanda tanya pelancong China masuk Malaysia akhirnya terjawab

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *