Lelaki umur 23 tahun diculik 3 wanita, dirogol secara bergilir-gilir selama 3 hari

Lelaki umur 23 tahun diculik 3 wanita, dirogol secara bergilir-gilir selama 3 hari

Lelaki umur 23 tahun diculik 3 wanita, dirogol secara bergilir-gilir selama 3 hari. Seorang lelaki berusia 23 tahun berada dalam keadaan trauma selepas diculik dan dirogol tiga wanita yang tidak dikenalinya, lapor Daily Mail.

Dalam kejadian Jumaat lalu, mangsa terdahulu menaiki teksi komuniti untuk pergi ke timur Pretoria, yang di dalamnya ada tiga wanita. Mangsa diarahkan duduk di depan.

Mangsa kemudian disuntik dengan cecair yang tidak dapat dikenal pasti menyebabkan dia pengsan.

Lelaki umur 23 tahun diculik 3 wanita, dirogol secara bergilir-gilir selama 3 hari

Menurut jurucakap polis, apabila tersedar, mangsa mendapati dia berada di atas katil dalam sebuah bilik.

“Kesemua suspek wanita itu kemudian memaksa lelak iitu minum minuman tenaga sebelum merogolnya bergilir-gilir selama tiga hari.
“Polis Afrika Selatan mengambil serius semua laporan kesalahan seksual tanpa mengira jantina,” katanya.

Selepas kejadian itu, mangsa kemudian ditinggalkan di kawasan lapang dalam keadaan separuh bogel sebelum menumpang kereta orang awam untuk ke balai polis membuat laporan.

Jurucakap Pertubuhan Mangsa (Lelaki) Penderaan Seksual Afrika Selatan, Rees Man, berkata, hampir 20% jenayah seksual membabitkan lelaki sebagai mangsa dilaporkan.

“Ramai mangsa lelaki tidak membuat laporan polis berbanding wanita kerana menganggap polis tidak mengambil serius dengan kes mereka,” katanya.

Jenayah dan keganasan seksual di Afrika Selatan semakin meningkat dan dianggarkan lebih setengah juta kes rogol berlaku setiap tahun di negara itu.

Baca Juga : 

Modal RM50, cuci RM21,000, rezeki peniaga buka guni ‘bundle’ Korea temui duit
4 tahun susah payah tanggung kekasih sambung degree sampai habis, pemandu lori sedih bila ajak nikah lain pula yang jadi
Peniaga terkejut terima duit RM10 ‘rare’ dari pelanggan, tak sangka ada 2 kepala Agong
CATEGORIES