Lelaki menyesal ajak pelacur balik hotel..

Lelaki menyesal ajak pelacur balik hotel..

Lelaki menyesal ajak pelacur balik hotel.. Percutian seorang lelaki bertukar menjadi mimpi ngeri apabila dia dirompak dua orang pekerja seks.

Polis Imigresen Chon Buri menahan Mariam, 38, dan Sheebah, 28, di sebuah hotel di kawasan Khao Pratamnak, Pattaya Selatan, Thailand.

Penahanan ini dilakukan berdasarkan waran yang dikeluarkan Mahkamah Wilayah Pattaya atas tuduhan rompakan berkumpulan pada waktu malam.

Lelaki menyesal ajak pelacur balik hotel..

Tindakan ini diambil selepas mangsa yang dikenali sebagai Khalid membuat aduan di Balai Polis Bang Lamung.

Pada 10 Jun, pelancong Kanada itu mengajak Mariam dan Sheebah untuk minum dan bermalam di hotelnya di Jalan Pattaya-Na Kluea, dengan persetujuan membayar mereka 2,000 baht (RM260) setiap seorang.

Kerana keletihan, Khalid tertidur dan hanya menyedari wang sebanyak 90,000 baht (RM11,700) miliknya telah dicuri oleh dua wanita warga Afrika Selatan keesokan harinya. Wang tersebut disimpan dalam peti keselamatan di bilik hotel yang ditempatinya.

Menurut Khalid, dua wanita itu menafikan melakukan rompakan terhadapnya. Mereka mendakwa kunjungan mereka ke hotel hanya untuk memberikan perkhidmatan urut.

Namun, bukti dari kamera litar tertutup (CCTV) dengan jelas mengaitkan wanita-wanita tersebut dengan jenayah tersebut.

Akibatnya, Mariam dan Sheebah telah ditahan dan diserahkan kepada pegawai penyiasat untuk tindakan undang-undang selanjutnya.

Baca Lagi:
“Tengok dari atas macam lembu berpenyakit”- Lelaki kongsi video lembu korban kurus kering badan ada luka-luka jadi perhatian ramai
Buang budu milik kawan, individu kena kecam dengan netizen, ‘aku doakan kau kahwin dengan kaki budu’
Ini sebab kenapa makin ramai suami mula jadi suri rumah
CATEGORIES