Lelaki ini dedah Ebit Liew bagi Y15 kepada wanita ‘panda walker’ hanyalah untuk content semata-mata

Lelaki ini dedah Ebit Liew bagi Y15 kepada wanita 'panda walker' hanyalah untuk content semata-mata

Lelaki ini dedah Ebit Liew bagi Y15 kepada wanita ‘panda walker’ hanyalah untuk content semata-mata. DEMI SEBUAH CONTENT..

Kesian suami dan ayah kepada baby tu. Hakikatnya ibu muda itu sudah bekerja sebagai barista di sebuah cafe. Bukan Panda Walker.

Disuruh ambil anak dari sang ayah dan pakai baju Food Panda untuk buat content. Ibu muda yang dhaif lagi naif itu pergilah ambil anak dari sang suami dan pakai baju Food Panda demi sebuah motosikal.

Begitulah nasib B40, rakyat marhaen yang lemah, menjadi subjek kepada content dan camera mereka yang menunggang isu-isu rakyat miskin. Biar nampak dramatik. Yang penting taasuber syayang, walabit happy.

Lelaki ini dedah Ebit Liew bagi Y15 kepada wanita 'panda walker' hanyalah untuk content semata-mata

Aku pun tak faham, Y15 ni moto panas, orang target nak curi, ada clutch hidup dan sporty. Macam mana dia nak bawa anak dia nanti, nak bawa barang lagi.

Entahlah..

Apa pun, demi sebuah content.. Allah syayang..

Baca Lagi:

Keluarga gempar mayat dalam keranda ‘Hidup’ semula selepas disahkan meninggal dunia oleh doktor

Viral video penjual gerai tepi jalan masak nasi goreng guna ‘robot’ netizen puji sedap
Selepas viral ibu tunggal dapat y15 dari Ebit Lew, suami tiba-tiba muncul buat satu pengakuan..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *