Lain macam sarapan dalam kereta, habis bergoyang

Lain macam sarapan dalam kereta, habis bergoyang

Lain macam sarapan dalam kereta, habis bergoyang. Susulan kejadian ‘bulan sabit merah’ atau ‘dia sakit’ menjadi tular di media sosial tahun ini, mengenai pasangan remaja yang melakukan perbuatan tidak senonoh di dalam sebuah kereta Perodua Axia berwarna merah.

Bagaimanapun, baru-baru ini satu lagi hantaran menjadi viral apabila satu pasangan didakwa membuat ‘onar’ di dalam kenderaan Perodua Bezza, yang juga berwarna merah.

Menerusi perkongsian seorang individu di laman Facebook ‘My Sabah’ itu, dia berseloroh dan menyatakan bahawa kejadian itu adalah sarapan pagi buat pasangan di dalam kenderaan itu.

Lain macam sarapan dalam kereta, habis bergoyang

“Lain macam sarapan kamu ni, goyang sis semongko,” ujarnya menerusi kapsyen di aplikasi Facebook.

Dalam pada itu, individu tersebut juga tidak memaklumkan atau merahsiakan tempat kejadian bagi mengelakkan kesalahfahaman dan tidak mahu membuka ‘aib’ pasangan tersebut.

Ramai netizen berseloroh mengenai kejadian tersebut
Sementara itu, menjengah ke ruangan komen pula, rata-rata netizen mengatakan bahawa kejadian ini seperti ‘dia sakit 3.0’.

Bukan itu sahaja, ramai turut berseloroh dan berkata, kemungkinan pasangan tersebut sedang parking kereta dan masukkan gear atau tidak menarik handbreak.

Untuk makluman, sebelum ini pernah tular kejadian yang sama dengan menggunakan jenama Perodua yang sama, namun kenderaan yang berbeza seperti Axia, Myvi dan kali ini adalah Bezza.

Baca Lagi:
Mahkamah jatuhkan hukuman bunuh individu hina Nabi, ketika dikebumikan jasad berpaling dari arah kiblat dengan sendiri
Duit tersilap masuk hampir RM50 juta dalam akaun, pasangan ini sempat beli 4 buah rumah tak sangka pengakhirannya jadi macam ini
Ramai tak tahu anda akan dikenakan caj penalti jika duduk dalam highway terlalu lama
CATEGORIES