Lagak anak kucing minum air pakai straw jadi perhatian orang ramai

Lagak anak kucing minum air pakai straw jadi perhatian orang ramai

Lagak anak kucing minum air pakai straw jadi perhatian orang ramai. Kehadiran kucing atau anak kucing dalam kehidupan boleh menjadi peneman serta dapat mengurangkan stress selepas pulang dari tempat kerja. Haiwan ini seakan memiliki aura tersendiri membuatkan kehidupan pemiliknya tidak sunyi.

Dalam rakaman itu dipaparkan seekor anak kucing berada di atas meja dan di depannya tersedia gelas berisi air dan straw. Gelagat anak si bulus ini yang mencuba sedaya upaya untuk minum menggunakan straw tersebut telah membuatkan ramai terhibur.

Lagak anak kucing minum air pakai straw jadi perhatian orang ramai

Malah dengan ragam spesis haiwan ini yang pelbagai sering dikongsikan di media sosial juga membuatkan warganet terhibur dengannya. Baru-baru ini satu video yang memaparkan gelagat anak kucing cuba minum dari straw telah mencuri perhatian ramai

Bukan main lagi gayanya, tak padan dengan kecil! Apa-apa pun perkongsian rakaman gelagat anak kucing cuba minum dari straw ini telah meraih lebih 235 ribu tontonan dan 25 ribu likes. Rata-rata warganet terhibur menyaksikan telatah haiwan ini di ruangan komen.

Baca Lagi:
Nama adik beradik Alif Satar yang unik, 1 Malaysia terkejut bila dapat tahu maksud sebenar
Myvi penghantar barang ‘dibom’, ini punca sebenar
Penjawat awam kutuk Kerajaan Perpaduan, rasa loya nak tulis ‘Malaysia Madani’ di hujung surat rasmi
CATEGORIES