Kisah Cik B dengan ayah kandung yang ramai tak tahu..

Kisah Cik B dengan ayah kandung yang ramai tak tahu..

Kisah Cik B dengan ayah kandung yang ramai tak tahu… Cik B mengungkapkan bahawa dia masih mengalami trauma terhadap lelaki disebabkan oleh ayah kandungnya. Anak Datuk Seri Vida ini dengan tegas menyatakan bahawa dia tidak pernah merindui ayah kandungnya sama sekali.

Cik B menjelaskan bahawa dia telah terbiasa hidup tanpa kehadiran ayahnya. Sejak kecil, dia dibesarkan oleh ibunya yang merupakan seorang ibu tunggal.

“Dari kecil lagi saya tidak bersama ayah. Jumpa dia pun seperti meminta-minta. Saya rasa biasa-biasa saja, tiada perasaan rindu apa-apa. Saya mengalami trauma dengan dia dan trauma dengan lelaki,” kata Cik B seperti yang dipetik dari mStar Online.

Kisah Cik B dengan ayah kandung yang ramai tak tahu..

Cik B juga mendedahkan bahawa walau ayahnya mencuba menghubunginya melalui mesej peribadi di Instagram, namun dia memilih untuk mengabaikannya.

“Kami tidak berhubung. Dia menghantar DM kepada saya, tetapi kami tidak berbual dan saya abaikannya. Dia mencuba menghubungi saya selepas saya dewasa,” jelas Cik B.

Cik B mengungkapkan kekecewaannya terhadap ayahnya, sambil menyatakan penghargaan yang tinggi terhadap ibunya yang dianggapnya sebagai ibu yang hebat.

“Orang akan kata, dia tetap ayah, ya memang betul, dia tetap ayah,” tambah Cik B.

Cik B menekankan bahawa Datuk Vida telah memainkan peranan penting dalam kehidupannya, menjadi ibu yang tidak hanya hebat tetapi juga berperanan sebagai figur ayah, kakak, dan kawan baiknya. Kini, Cik B juga telah menjelma sebagai seorang usahawan dan pengaruh dalam media sosial.

Baca Lagi:
Jumpa jongkong emas dalam tong sampah, pekerja pusat kitar semula berjaya pulangkan kepada pemilik dipuji netizen
“Makin ramai la lepas ini orang Melayu cari amoi nak kahwin”
Guru diarahkan pulangkan balik gaji RM21,000 sebab mengajar melebihi had umur
CATEGORIES