Kelibat putih bergerak-gerak bawah katil hospital jadi tanda tanya

Kelibat putih bergerak-gerak bawah katil hospital jadi tanda tanya

Kelibat putih bergerak-gerak bawah katil hospital jadi tanda tanya. Sebuah klip video tular di media sosial Indonesia memaparkan kelibat berwarna putih yang bergerak di hadapan katil pesakit di sebuah hospital, lapor portal berita Okezone semalam.

Kelibat tersebut dirakam sistem televisyen litar tertutup (CCTV) dan dimuat naik di laman TikTok.

Ia menunjukkan kelibat putih muncul dari bahagian tepi katil pesakit sebelum bergerak ke hadapan katil yang separa ditutup oleh langsir berwarna hijau.

Kelibat putih bergerak-gerak bawah katil hospital jadi tanda tanya

Kelibat putih yang jelas kelihatan itu sekali lagi bergerak ke tepi katil sebelum hilang.

Video kelibat didakwa hantu itu tular dan menerima pelbagai komen daripada netizen.

@mynewshub Kelibat putih di katil hospital JAKARTA – Sebuah klip video tular di media sosial Indonesia memaparkan kelibat berwarna putih yang bergerak di hadapan katil pesakit di sebuah hospital, lapor portal berita Okezone semalam. Kelibat tersebut dirakam sistem televisyen litar tertutup (CCTV) dan dimuat naik di laman TikTok. Ia menunjukkan kelibat putih muncul dari bahagian tepi katil pesakit sebelum bergerak ke hadapan katil yang separa ditutup oleh langsir berwarna hijau. Kelibat putih yang jelas kelihatan itu sekali lagi bergerak ke tepi katil sebelum hilang. Video kelibat didakwa hantu itu tular dan menerima pelbagai komen daripada netizen. “Sudah namanya hospital, tidak hairan (berlakunya situasi menyeramkan),” kata seorang pengguna media sosial. “Itu adalah pantulan cahaya matahari yang terhasil daripada tingkap hospital tersebut,” kata netizen lain. – Agensi Oleh KOSMO! 29 Mei 2023, 8:00 pm #Mynewshub #Hantu ♬ original sound – mynewshub

“Sudah namanya hospital, tidak hairan (berlakunya situasi menyeramkan),” kata seorang pengguna media sosial.

“Itu adalah pantulan cahaya matahari yang terhasil daripada tingkap hospital tersebut,” kata netizen lain.

Baca Lagi:
Seram! Wanita syok berjoget buat TikTok sekali hantu muncul di tangga belakang
Satu Malaysia kena scam, JPJ dedah pemilik sebenar kereta Bezza guna no plat termahal ‘FF2’ bernilai RM638,000
“Bapa mertua cakap saya menantu tak guna sebab tak pandai masak kari, depan keluarga belah saya diorang baik sangat sampai keluarga cakap saya beruntung dapat mertua yang baik”
CATEGORIES